onsdag 12 januari 2011

Ett härligt bad

Hej alla ni därute!

Hoppas att ni har det bra trots att julledigheten är över för den här gången. Igår började jag jobba igen och det kändes faktiskt riktigt bra! Julen håller nu, så sakteliga, på att lämna vårt hus men det är alltid lika svårt att ta bort adventsljusstakarna. Jag älskar det ljuset nu under vinterhalvåret.

I trettonhelgen hade vi halva släkten från Östergötland på besök och det var sååå mysigt! Jag är så glad att de kan tänka sig att komma ner till våra trakter ibland, då det är svårare för oss att köra dit med ungar och allt. =) Tack för att ni finns och ett stort tack till mina kära föräldrar för er otroliga gästfrihet!

För några veckor sedan nämnde jag för er att jag hade köpt ett nytt väggord, med ett badsalt-recept på. Nu tänkte jag visa det för er. Jag har pysslat iordning lite i badrummet för att det ska se mysigare ut. Blev så inspirerad av en bild jag såg... men jag kommer inte ihåg var! =)



Jag älskar vårt tassbadkar, men ni må tro att jag fick kämpa länge för att få maken att förstå att man behövde ett sådant kar istället för ett vanligt! ;O)








Vet ni vad jag är glad????!
Syrran och jag åker på Formex nästa lördag!!!! Gissa om jag har längtat... det var nog fyra år sedan sist tror jag! Jihooooooo! Vi kanske ses där? Är det någon bloggträff på gång där kanske?
Ha det så bra, så ses vi kanske imorgon igen!
Kramis!

5 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Jättefint väggord. Vad härligt att få ha ett i badrummet. Mysigt!

Vad roligt att få åka på FORMEX, jag vill också

Kram Teres

Mitt Stugliv sa...

HejHej VIktoria!

Det var ett helt fantastiskt badrum som du visar upp. Såååå underbart. Å kan du tänka dej det receptet på badsalt har jag textat på en tavla en gång i tiden. Tror jag ska plocka fram den.
Formex mässa ja, dit åker Malin o jag på torsdagen och stannar till lördag. Här ska handlas till Lyckliga Hildur.
Vi kanske ses däruppe.

Ha en fin dag
KramKram
Lotta

Malin sa...

Åh, jag e allt lite avundsjuk på ditt badkar. Önskar jag hade ett. då skulle jag nog bo i det. Iaf nu på vintern.
Kram

Mittljuvaskafferi sa...

Ja vad fint det blev! det är ju så tjusigt med tassbadkar. Önskar att det var nu jag hade renoverat badrum,;) då hade de också blivit ett sådant. Men på 90 talet när vi gjorde vårt badrum var de så modernt med bubbelbadkar så det blev ett sådant då.
Ha de gott! Kram /Birgitta

Maliva`s verden sa...

Wow...for et vakkert badkar med de flotte løvebeina....me like;o)
Koselig blogg du har, hit kommer jeg gjerne på besøk igjen. Ha en fin ukestart. Klem fra Maliva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails