måndag 3 januari 2011

Gästrum i förändring

Hej!

Igår och idag är det fortfarande gästrummet som gäller... Det har grubblats fram och tillbaka, ringts på Blocket-annonser, bokats och avbokats igen.... Tillslut bestämdes det att förvaringen som vi haft i tvättrummet passade bäst här i gästrummet och kära far hjälpte mig med flytten av stora hyllor och skåp. Sedan var han ännu snällare och följde med mig till Ikea medan kära mor tog hand om barnen under tiden. Jag är såå tacksam för deras hjälp! Maken behövde ju jobba. Rummet kommer nog att bli både trevligt och funktionellt när det är färdigt, men lite pyssel är det kvar. Jag skulle helst vilja måla över de blårutiga tapeterna (det har ju varit ett lekrum tidigare) med en varm, vit färg och köpa både gardiner, överkast och nytt tyg till draperierna m.m... men det får vänta ett tag.
Här är en första liten sneak peak i alla fall. Bakom draperierna döljer sig hyllor för allehanda förvaring och i rummet finns också två rejäla skåp, ett med hyllplan och ett som är ett städskåp. Vi har inte haft någon naturlig plats för damsugaren och svabbhinken så det känns bra!
Till tvättrummet köpte jag istället ett par nya pax-garderober så att jag lätt kan lägga in barnens kläder i närheten av tvättmaskinen. Det tvättas en hel del här hemma och det skulle bli ett fasligt spring om alla kläder, hela tiden, skulle upp på deras rum. ;O)
Barnen har i dag också fått ny leksaksförvaring till sina rum, så det blir till att skruva den närmaste tiden! ;O)

Ha det så bra! Nu ska jag natta barnen och sedan ska jag skruva! Hi hi!
Kramis!

5 kommentarer:

Marina sa...

Då var det dig jag såg en liten skymt av på IKEA idag. Precis när jag vände mig tyckte jag att jag såg dig men sen var du borta igen.

Kram!

Märta sa...

Nu har jag äntligen gjort ett litet inlägg ang. vita gåvor. Förstår att det måste vara du som är min hemliga vän.
Jag gillar verkligen min fina present som jag fick. Tror att kulan får hänga uppe lite grann efter jul också. Lyktan kommer inte att plockas ner kanske att den får följa med ut på altanen i sommar.
Har nu suttit och läst i din blogg en lång stund och tycker att du har det så fint!
Tack o Kram! Märta på Ängs Gård

NinaH sa...

Där skulle jag gärna vara gäst!!;-)
Allt blir så vackert!!
Ha ett fortsatt gott 2011- som jag också hoppas få dela stunder av (via Rosenknopparna)!;-)

Millan sa...

Så fint det blir!
Kul med nya förvaringsmöjligheter de behövs i mängder här.
Ha det gott!
Kram

Maddes Drömhus sa...

Hej! Vilken mysig blogg du har:) Visst är det roligt att renovera...både roligt och jobbigt:) Önskar dig en härlig trettondagsafton.

Varma kramar/Madde

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails