fredag 28 januari 2011

Vitt och brunt = sant

Hej!

Tänk vad inomhusmiljön är viktig för oss här i norden. Hela vinterhalvåret får vi kura och mysa i våra hem för att "överleva" fram till våren. Visst är vintern vacker, men ack så kall.... Stearinljusen får lysa långt efter jul och raggsockorna får värma i några veckor till, men snart... Har ni märkt att det mörknar över en timme senare nu än för en månad sedan! =)

Idag har jag valt ett tema för mitt blogginlägg, vitt och brunt. De är så vackra tillsammans tillsammans och ger oss en riktigt hemtrevlig atmosfär. Tankar snuddar vid svunna tider och allt känns tryggt på något vis, eller vad tycker ni???


Underbara tulpantid!
Ett av gårdagens loppisfynd....och till sist, den vackra handduken som jag fick av Anna på Present o dekor.

Visst är den vacker?

Nu ska det bli fredagsmys med ännu ett avsnitt av "Lark Rise to Candleford"! =)

Kram på er alla!

3 kommentarer:

Lina ♥ C´est la vie sa...

Fint du har! Älskar vita tulpaner och de vackra ljuststakarna. Liknande kommer in i min butik snart. Måste nog knipa ett par själv :) Har just börjat byta en del vitt här hemma till svart. gillar kontrasten svart/vitt så våren går i svart, zink och vitt mer o mer här hemma. Får nog lyfta in lite tulpaner och lökar så det blir vårkänsla med :)

Ha en skön helg!

Anna H - Present o Dekor sa...

Himla snygg handduk ;o)

Vi blandar också vitt och mörkbrunt hemma hos oss.
Men vi håller den stilen till endast 2 rum.

Kram Anna H

Marina sa...

Ljus tänds ett bra tag till och frusen som jag är tar jag gärna på min raggsockar också men visst märks det att det är ljusare, både morgon och kväll. Härligt!

Ses i morgon!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails