måndag 22 december 2008

22 december: Det stora julbadetHej på er... nu börjar ron att infinna sig här i vårt hus. Och här tassar jag fram i raggsockor och dricker varmchoklad...vi har liksom bestämt oss, att nu får det vara nog med städande och pyntande för i år! Nu är det tid att bara ta det lugnt och rå om oss själva. Visst, ett par paket finns kvar att slå in och lite mat behöver vi ju också i jul... men annars så tar vi det bara som det kommer. Skönt!

När barnen hade badat och somnat så kände jag också att jag behövde ett rejält julbad och fick stor lust till att göra det lite extra speciellt med julmusik och kandelaber. Det var verkligen rofyllt och jag kände liksom hur varenda muskel slappnade av.

Ett tips: Om ni någon gång ska ordna med belysning i ert badrum eller toalett... sätt in dimrar, det blir ju så effektfullt när man sedan tänder ljus. ;O)

Här kommer lite bilder som jag tog innan jag kröp ner i badet:

I moron är det Lillejulafton och det har alltid varit en speciell dag för mig och min syster... det är då vi träffar lite släkt från mammas sida samt en familj som har följt oss i alla år. Damen i den familjen var min dagmamma när jag var liten och dessutom är vi släkt i släkt. Det är så kul, för alla är vi överens! Vi vill inte sluta med den här traditionen fastän nu vi "barn" har egna barn som ger varandra julklappar istället! Mysigt va?! Det blir i morgon kväll det... på dagen blir det bara slappa och mysa som gäller!

Kramis!

10 kommentarer:

Marina sa...

Så mycket godis och så fint det ser ut också.
Det där badet hade jag gärna krupit ner i. Här har vi bara dusch nämligen.
Nu ska ajg krypa ner i min säng för att vara utvilad i morgon så vi kan städa lite alla fyra. Sen blir det bara lugn!Kram och God Jul om vi jag inte hinner inom igen.

Viola sa...

Blev ju nyfiken på luckan så klart, så mysigt ni har fått det till jul, detta bad skulle jag gärna krypit ned i, önskar er alla en riktig God Jul, kram VIOLAN

Jenny sa...

Jag vill bara önska dig och din familj en riktigt God Jul!

Kram Jenny

Ps. Du har en utmärkelse att hämta hos mig.

synne sa...

Hej Vännen.
Förstår du njöt av julbadet.
Vem hade inte gjort det i erat badrum.....
Vilken härlig tradition ni har hos er.
Klart man ska ta vara på den.
Mys nu och ha det gott med varandra.
Hinner jag kikar jag in i morgon.
Annars så får jag önska er en riktigt, riktigt God Jul hela familjen.
Julkramar från mig.
Synne.

cosifan sa...

Vad skönt du ordnade det för dig. Jag längtar ofta efter badkar ...vårt tog dom bort vid restaurering av huset. Ha en fin jul!

cosifan sa...

Vad skönt du ordnade det för dig. Jag längtar ofta efter badkar ...vårt tog dom bort vid restaurering av huset. Ha en fin jul!

Hallongränd 4! sa...

GOD JUL!

S o F sa...

Vilka underbara badbilder! Som en dröm - tänk att få ligga där i det varma vattnet och lyssna på musik.

Önskar dig en riktigt God Jul!

Hem och Lycka sa...

Å så härligt! Mysigt med ett julbad!

Jo, svärfars julbokstäver kommer att kunna köpas i Ellis Corner nästa jul men skulle du vilja köpa redan nu - hör av dig så fixar vi det.

Grattis till det kanonfina reportaget i tidningen!

God jul!
kram

country-dreams sa...

Hej igen!Ja det ser faktiskt jättemysigt ut, tack för tipset. Kram.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails