fredag 12 december 2008

12 december: Vita drömmar


Det är inte varje dag man får chansen att publicera sig i vitterhetens ädla forum. Det blev alltså inte i dag heller. Det är tur att det finns bloggar där man får komma till tals och ett märkligt fenomen att det finns läsare. Har ni verkligen inget annat att göra?

Låt mig då berätta om hur det är att leva i skuggan av makans vita drömmar. Det är fyra nyanser av – vitt. Kan en man med värdighet acklimatisera sig till detta land av ljusa ytor och skabbigt chic? Jodå, det är snarast att betrakta som en förmån att INTE behöva arbeta för hemmets utseende, utan bara för dess finansiering. Jag är glad att min betagande hustru har fördragsamhet med detta. Jag ser mig som hemmets Lille skutt: en blek lite stirrig typ med extra ludd på baken, men som ändå alltid får vara med om de bästa äventyren.

Sluta nu upp med att bränna dyrbar tid här. Gå ut och hugg en julgran till exempel. Eller läs Scott Adams analys av varandets kontinuerliga dynamik i verket ”Handbok för idioter” (Tago 1997). Den har hjälpt mig mer än man kan ana.

//Madickens manBilden föreställer fem russin, ett stycke navelludd och sex sockerbitar. Tillsammans räknar de tolv, samma som dagens datum och lucka i julkalendern.

5 kommentarer:

Louise sa...

Om vi inte har annat att göra...jo du skulle bara veta..
men nu har vi ju lovat Madicken att hålla koll på dig - och då gör vi det...ser fram emot kommande dagar..

Eddan sa...

Ha ha, Lille Skutt. Min man läste inlägget och sade "men det är ju precis så här jag också känner det, den här mannen har satt ord till mina tankar"!

Lycka till med det fortsatta bloggandet - vi återkommer i brist på något viktigare att pyssla med (vi har plastgran).

Trevlig helg! MVH Anette och Plingen

synne sa...

Hej på dig.
Just nu har jag inte ett dugg att styra med, men fråga mig om en timme.
Så jag utnyttjar den till att läsa ditt inlägg hos frun.
Du är en bra vikarie måste jag erkäna.
Har hela skogen full av gran här, men vi har plastgran så jag får väl gå upp och leta fram kartongen.
Ha nu en fin lucia och ät inte för mycket lussekatter och pepparkakor på morgonkvisten.
Ha en trevlig helg nu :D
Synne.

Nilla sa...

Det är kärlek det!
Suveränt bra inlägg. Ja, jag har också låtit min man läsa det. :-)

disa sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails