måndag 15 december 2008

15 december: Pepparkaksbak och snöflingorI dag har varit en sådan där dag som bara har sprungit iväg! En dag som man har tänkt en massa inför och så blir det liksom knappt något kvar i slutet av dagen och man är jättetrött...

Något har det i alla fall blivit och det är lite pepparkaksbak med barnen! Det är härligt att se de mjöliga små liven försöka kavla pepparkaksdeg med full iver.

Det som är kvar att göra nu innan jag får krypa till kojs är att skriva ett 50-tal julkort! Varför är man alltid i sista minuten med det där? Jag hoppas att de kommer fram någon gång under julen i alla fall.;O)
Har ni testat det här??? Det är jättemysigt och man kan verkligen få till stordåd efter ett tag! Hur man än gör blir det vackert... men vackrast snöflingor gör min son 3 år! Ha ha ha! Det blir lite som en drog... testa själv... så kanske någon i Honolulu sedan kan läsa din julhälsning! ;O)
Vill ni se en av mina så kan ni söka upp den med hjälp av det här numret och sedan skicka en hälsning om ni vill: 7 392 459

Need a Snow Day?

Ha det bra tills vi hörs igen imorgon!
God kväll!
Kramis!

2 kommentarer:

synne sa...

Hej och godmorgon.
Ska kika in på den där snöflinge sidan.
Men tar det när man är mera vaken hehe.
Önskar dig en fin tisdag.
Håller tummarna för julkorten. Fristen är den 16 og det är idag.
Ha det gott.
Kram Synne.

Jenny sa...

Du har en utmärkelse att hämta hos mig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails