onsdag 3 december 2008

3 december. Lingonkrans


Hej på er! Inatt satt jag uppe till sent på småtimmarna och gjorde kransar! Det blir ju gärna så när man har småbarn... nattetid=egentid.
Så här blev den ena, ett beställningsuppdrag! ;O)

Senare ska jag visa mina egna också!


Natten före det så fick jag ett annat ryck! Jag rev ner gardinerna i köket och satte dem i vardagsrummet! Det blev verkligen hur mysigt som helst! Jag blev sååå nöjd! Ni ska få se hela rummet sedan när granen kommit upp tänkte jag!Nä, nu blir det tillbaka till skurhinkarna! Det blir ju en del bjudningar i helgen när lilleman fyller 3 år!


P.s I morgon ska ni få se vad det är som väntar på mig på posten! Är det månne Vita Gåvor-presenten eller kanske den lilla musen från Brunkullan? Det får vi se då! D.s
7 kommentarer:

Marina sa...

Oj, på natten sover jag! Men jag göra gärna en del på morgonen. Nu behöver jag ju inte leta efter egentid längre eftersom barnen är så stora. Dom kan vara både hemma o vakna, jag kan ju få saker gjorda ändå. Men så är det, var och en sak har sin tid! Kransen är jättesöt. Kram!

S o F sa...

Superfin kran! Bra jobbat!

Ha det gott!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men åh vilken fin krans!!!

Jag förstår preciiiis vad du menar med nattlig egentid! Hur mycket har jag inte gjort just nattetid för att få lugn och ro. Spacklat, målat och pysslat...you name it:)

Kram Annica

Johanna sa...

Vilken fantastiskt fin krans! Vad duktig du är!

Kram Johanna

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Förstår vad du menar med natt och egentid! Jättefin krans du skapat!! //Linda

synne sa...

Hej på dig.
Tänkte bara springa in och se efter att allt är bra med er.
Kram Synne.

annashusidingtuna sa...

Men när sover du då?
Det blev fint det du gjort.
Kram Anna

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails