fredag 5 december 2008

5 december. Födelsedag!


Idag fyller vår älskade lille J. 3 år. Tänk vad tiden går!


J. kom till vår jord på ett lite annat sätt än vanligt, han kom för tidigt som många andra barn gör men han kom i graviditetsvecka 26 som är ganska ovanligt! Alltså över tre månader för tidigt!


Vid den här tiden för tre år sedan så låg jag på uppvaket efter ett akut kejsarsnitt och maken satt och tittade på en liten parvel, 30 cm lång och 650 g lätt genom ett kuvösfönster. I fönstren på sjukhuset glimmade adventsljusstakarna och utanför köpte rosenkindade människor sina julklappar! Där inne var vi och fick se på ett av livets mest fantastiska mirakler, ett barn som egentligen fortfarande var ett foster och inte enligt lag, vid den tiden, ens räknades som människa! Men han levde och utvecklades väl med några små dippar och någon operation. Tre månader senare, nästan på utsatt födelsedatum, fick han komma hem och han var helt frisk! Vi tackar Gud varje dag för detta stora under! För oss betyder det så oerhört mycket att få vila i hans omsorg i livets olika skeden. Idag har J inte ett enda men ifrån sin tidiga födsel utan är precis som alla andra ungar i den åldern! Vi är så otroligt tacksamma!


Första bilden!

Och idag fyller han alltså tre år och har haft barnkalas och lite övrig familj på besök... i morgon kommer flera! Det var en trött men lycklig liten kille som följde med farmor och farfar hem för att få sova i den "gula gården"! ;O)

Här är vår lille sötnos på en bild som vi tog hos fotografen nyligen när vi ändå skulle ta syskonbilder på de små! Det resulterade i att han nu har hamnat på en superförstoring i hennes skyltfönster i Växjö! Den otroligt duktiga fotografen heter Emelie och har MLI-foto i Växjö!
Ha en bra fredagkväll!
Kramis!

8 kommentarer:

Magdis sa...

Stort grattis till J på din 3-årsdag!

Vad fint du skriver , åh jag kommer så väl ihåg när vi fick reda på att lille J hade fötts, tänk vad tiden går snabbt.
Tusen kramar!

synne sa...

Vilket litet nurke han var när han gjorde entrè i detta vi kallar världen.
Han måste vara en envis liten rackare som bestämt sig för att vilja vara kvar.
Säger ett jättegrattis en dag försent. Men det går nog kanske lika bra det.
Ha en strålande fin helg nu.
Kramen en trött Synne som sitter och ser snöflingor dala ner.

Jessica sa...

Hej
vad fint du skriver, jag blir tårögd...
Vad härligt med kalas, han har nog sovit gott i natt :)
Hoppas ni får en supermysig helg, du och din familj!
Kram Jessica

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken solskenshistoria!

Grattis till treåringen:)

Kram Annica

Lena sa...

Ååååh, glömde ju igår, fast jag verkligen borde ... Superdupergrattis från mig i alla fall. Tittar på den allra första bilden av J och gråter glada tårar. Tänk att det gick så bra.
Kram från Kusse-Lena

Marina sa...

Jag blir nästan tårögd av dina rader om lille J. Jag kommer i kontakt med personer med olika handikapp dagligen och många av dem är faktiskt förtidigt födda. Hjärnan har inte klarat sig helt och hållet utan men för dessa som jag arbetar med.
Skönt att höra att er son är fisk och fin.
Jag minns att jag kände sån skön känsla varje gång man såg att
barnen utvecklades normalt. Att det var rätt liksom.
Ha en bra kalashelg! Kram!

gittan sa...

Vilken lycka att allt gick väl, inte alla förunnat. Hoppas han fick en underbar dag. Klart fotot skulle hamna i skyltfönstret - han är ju alldeles underbar.. ha det gott / gittan

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Grattis till lille J:)
Tänk vad tur att det gick så bra med allt, trots att han tittade ut så tidigt:)
Min Jonathan tittade också ut lite tidigare, men jag gick till v.35 i alla fall! Och då plockade läkarna ut honom på förutbestämt datum genom planerat snitt. Egentligen var BF 17 Sept, och han är född 20 Augusti.

Jo, jag hade mina aningar om att det kunde vara du som var min hemlige vän:) Tack snälla rara du för det fina huset, hjärtat och ängeln!! I love it:D

Susanne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails