tisdag 25 januari 2011

Vitt som snö

Hej svejs!

Nu är familjen på benen igen efter några dagar av sjuka. Imorgon bär det, tack och lov, tillbaka till jobb och dagis igen! =) Hoppas att ni har fått vara friska!

Den här veckans stora händelse är vår trädgårdsförenings tvåårskalas på söndag! Tänk att det redan har gått två år sedan min kompis Nettan och jag satt och drömde om att ha en liten trädgårdsförening att gå till. Vi bestämde då, helt sonika, att vi skulle starta en egen och det gjorde vi också! Vi döpte den till Rosenknopparna. Vi är idag tolv medlemmar och tio av dem var med från start! =) Det är verkligen roligt att åka runt på trädgårdsresor eller besöka varandra någon gång i månaden. Har ni det intresset så uppmuntrar jag er till att starta en. Bl a i bloggvärlden kan man hitta blivande medlemmar. Det gjorde vi! Sju av oss har idag bloggar! =)


Idag vill jag bara visa er ett par saker som jag fick i julklapp. Den här underbara bringaren fick jag av mina föräldrar...... och den här härliga ljuslyktan av min syster. Den är handgjord i benporslin av Pipi Vång.


Härom dagen såg min amaryllis från i julas ut så här! Det var stängel nr. 2 som spred sin majestätiska prakt här i köket! =)
Nej, nu är det dags att ta tag i lite packning och städning.
Vi ses snart igen!
Kram!

6 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Gillar verkligen den där kannan. Min fd. svägerska fick en mugg av samma sort i julklapp. Skulle kunna tänka mig assietterna till mig själv.

Skönt att ni är på benen igen. Kram!

Mitt Stugliv sa...

HejHej!

Fina julklappar du fick, den vita fina kannan "Maison" är ljuvlig och det finns mer fint i den serien. Kom o kolla.
Skönt att ni blivit friska i dessa sjuklingstider.

Ha det bra
KramKram
Lotta

Bibbi sa...

Visst är det härligt att kunna njuta av amaryllisarna fortfarande. Dom är verkligen magnefika.Jag har själv tre kvar som blommar.
Ljuslyktan var fantastisk! Ja, kannan också. Underbara gåvor.
Skönt ni är friska igen.
Ha det gott!
Kram

vitadrömmarobusigabarn sa...

Hej
vilken fin blogg du har
Ha en fin dag

Kram Tina

camilla sa...

Riktigt fin blogg! :)

Jessica sa...

He, tack för din rara kommentar.
Vad roligt att ni kom iväg till Formex å tack gör att du delar med dig av dina bilder! Pb Home har så mycket fint. Ib Laursen är en annan favorit från tidigare Formex mässor!

Må då gott och hoppas ni får vara friska nu!
Kram Jessica

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails