onsdag 5 januari 2011

En liten "teaser"!

Hej hopp!

Här skruvas det och flyttas runt fortfarande! ;O) Hyllor och garderober får bättre möjligheter att komma till sin rätt och jag flyttar runt saker mest hela tiden! Visst är det konstigt när man börjar dra i en "garntråd" i en del av huset så visar det sig snart vara ett helt "nystan" som måste nystas om runt om i hela huset! Nåja, det ser ut att bli riktigt bra i alla fall! Igår fick jag åter hjälp av mina föräldrar och idag kom syrran och gav mig nya tankar och inspiration! Tusen tack för det!

Imorgon kommer halva släkten från Östergötland på besök under ett par dagar! Det ska bli så himla kul! Oftast mycket sång och musik samt spel av olika slag! =)
Idag har jag inte mycket att bjuda på här hemmifrån, då det mesta är upp och nedvända världen, så därför bjuder jag nu på några bilder från ett par företags vårkollektioner. Först ut är två bilder från företaget Chic Antique och sedan kommer ett par bilder från Bloomingville. Titta och njut! I mars ungefär, kommer sakerna ut i butik.

Härligt också med lite pasteller nu i vår!
Jättekram från Victoria

5 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Mysiga bilder!
Kram tillbaka
Yvonne

Renoveringsdags sa...

Jätte mysiga bilder och vilket UNDERBART hus ni ser ut att ha! kramiz

Hanna sa...

Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se.
Där kan du se mina tavlor, foton, modekollage m.m. Dessutom kan du just nu delta i min senaste tävling.
Lycka till och ha en trevlig dag!

Marias Château sa...

Hej!
Vill bara tacka för din inspirrerande blogg som jag älskar att följa. Vackra bilder och bra skrivet kan inte bli mycket bättre :).

Kram Maria

http://mariaschateau.blogspot.com/

Madicken sa...

Tusen tack! Vad snälla ni är! *rodnar* Ni är välkomna hit när ni vill! =)

Kram!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails