måndag 7 december 2009

Det kom ett litet paket.... och blomsterprakt i vårt hus.

Hejsan!

Idag har vi haft ytterligare ett litet kalas... min väninna T och hennes barn kom för att gratulera J. för de hade förhinder i fredags. Det var jättemysigt och vi beställde bland annat årets julkort på våra barn från Optimal print. De har verkligen många, fina mallar att välja utav.

När de hade åkt hem så tog jag mig en liten promenad bort till postlådan och där låg ett paket till mig! Jag visste ju att mitt Vita Gåvor-paket var på gång, men inte idag, så jag blev verkligen nyfiken på vem det kunde vara ifrån. När jag öppnade paketet så trodde jag att jag skulle svimma!!! Där låg korsettberlocken som Anna Örnberg har designat, som jag tycker så mycket om (se tidigare inlägg) och den kom ifrån en mycket god vän! Inte förstår jag varför jag är värd en sådan fin gåva, men superglad blev jag! =O) Tusen tack min vän!


Visst är den underbart fin?!
Just nu blommar det vackert här hemma... när jag handlade blommor i veckan så valde jag två amaryllisar som skulle slå ut lagom till gårdagens fest och det lyckades ju bra! Nu är de sååå fina....Här är en annan liten komposition med en julros, hyacint och murgröna, det är också vackert.


I urnan har jag lagt den här fina kronan som jag tycker så mycket om... den brukar jag annars sätta kring ett vitt blockljus med hjälp av ett vitt organzaband.


Imorgon blir det en sista liten jobbansträngning och sedan är jag faktiskt mer eller mindre julledig! Har jobbat en hel del övertid under hösten... så det ska bli skönt!

Kramis!

10 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Kul att du fick det lilla smycket som du gillar så mycket. Dina blommor är jättefina. Jag gillar särskilt den lilla julros-gruppen med kronan.
Kram!

Lilith sa...

Nämen vad roligt att du fick en sån fin gåva, vilken underbar överraskning! :) Kanske din vän är tankeläsare och visste att du ville ha just det smycket? :)
Mina amaryllisar blommade redan för en tid sen, båda två... Den ena hade fått knoppar där ute innan jag ens hunnit ta in den för hösten, och fast jag satte undan den andra mörkt fick den också en knopp strax efter så det var bara att plocka fram de också. Så det blir ingen blomning i advent eller till jul i år, lite synd mem men... Dina amaryllisar är i alla fall jättefina!
Julrosgruppen är också fin, så fint med kronan där i!
Ha det så bra! :)

Bibbi sa...

Vilken lycka att ha en så underbar vän ;) Du är säkert värd gåvan. Det man ger det kommer alltid åter...
Jättefina julgrupper. Älskar själv amaryllisar, men mina har inte börjat blomma än.
Ha en fortsatt fin vecka
Kramen

Anonym sa...

Ha-ha... :-) att skriva i sin blogg vad man gillar,är kanske som någon effektiv typ av affirmation. Man skulle till exempel kunna uppmuntra gubben till att läsa bloggen - och sedan skulle de lyckas pricka rätt varenda jul och födelsedag i fortsättningen.

Lisa

Åsa sa...

Vilken snäll vän du har, det lilla smycket var väldigt fint. Kul med överraskningar så där.
Jag hämtade ut min vinst idag. Åhhh vad fint huset och stenen är. Är verkligen glad att det var just jag som vann.
Väntar på att mina amaryllisar också ska slå ut.
Kram Åsa

Åsa sa...

Vilken snäll vän du har, det lilla smycket var väldigt fint. Kul med överraskningar så där.
Jag hämtade ut min vinst idag. Åhhh vad fint huset och stenen är. Är verkligen glad att det var just jag som vann.
Väntar på att mina amaryllisar också ska slå ut.
Kram Åsa

CaramellePastelle sa...

Nej, vad kul att du fick just korsetten! Och dina blommor är så vackra.../Camilla

NinaH sa...

Låter underbart få lite ledighet!;_) Ser vi också fram emot- men har lite konserter kvar innan det kan bli möjligt..!;-)
Vilket fint korsett-smycke du fått! Grattis!!! Det är du värd!!;-)
Och vackra blommor du (ni) omger er med! Alla "arren" är så fina!!

an angel at my table sa...

Härlig jul inspiration!

An angel at my table

Sjabbig men chic sa...

Ja, berlocken är fantastiskt söt. Alla bilderna är så juliga och härliga. Önskar dig en jättemysig helg!

Kram Lisa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails