måndag 16 november 2009

I´m back! =)

Nu kör vi så det ryker!

Varmt välkomna till en nystart i Madickens värld! =)

Det senast halvåret har det bara blivit sporadiskt med inlägg men nu känner jag mig taggad till tänderna och vill hämed bjuda in er till vårt hem för lite höstmys och väldigt snart, lite julmys! Inom en snar framtid så blir det också tävlingsdags då bloggens räknare, i augusti, hade haft 30 000 besökare på ett år! Tusen tack ni alla gulliga som ständigt kommer hit och alla ni nya som är nyfikna på den här bloggen. Jag ser själv fram emot att skaffa mig nya bekantskaper och ta upp kontakten med er gamla goda vänner igen! =)

~ ♥ Varmt välkomna tillbaka! ♥~

Igår hade vi träff med vår trädgårdsförening Rosenknopparna och den här gången gjorde vi höst- och/eller adventskransar. Jag kunde ju såklart inte hålla mig så jag gjorde adventskransar... det verkligen kliar i julpysselfingrarna nu! =)

Vi har också tittat efter en julgran de senaste dagarna... och jag tror att vi har hittat årets pärla!
Här ser ni kransarna som jag pysslade igår:

Kramis!

7 kommentarer:

Louise sa...

Härligt att se att du är tillbaka! Ser fram emot en vinter till i ditt sällskap och hoppas att vi får ta del av alla förberedelser...
Själv satte jag pepparkaksdegen redan förra helgen...kunde inte vänta...även julskivan har fått gå varm..Kramar i massor

Lilith sa...

Roligt att du är tillbaka! Ibland behöver man en liten paus för att sen ta tag i bloggandet igen med förnyade krafter! :)
Vilken fin krans du gjort, den gillar jag! Hade tänkt göra en krans jag också, men svärmor hann före i år också... Hon gör alltid kransar som hon delar ut till barnen och deras familjer.
Ha en fin vecka! :)

Millan sa...

Vilka fina kransar! Hoppas ni hade det kul igår, tänkte på er.
Kram

Susanne sa...

Välkommen tillbaka ,,ja det va ett tag sen..Vilka fina kransar..Själv tar jag ett par dagar paus känner jag behöver det..Kram

Lilith sa...

Klart jag kommer tillbaka, det är bara roligt att du är på G igen! :) Hade själv en riktig bloggtorka tidigare i år och det tog ett bra tag innan jag kom igång med bloggandet igen, men nu gör jag så gott jag kan och det är bara roligt. Bloggandet ger ju så otroligt mycket!
Nu är all snön borta, det regnade i söndags så nu är det bara vått och trist där ute, och lerigt värre här längs grusvägarna... Suck! Föredrar nog ändå lite snö den här tiden på året, när det är som allra mörkast!
Ha en bra tisdag! :)

NinaH sa...

Yes! Och välkommen tillbaka!;-)
Dina kransar blev så fina!! Och än en gång tack för en trevlig eftermiddag!
Tingsryd- går det?....;-)

OF SPRING AND SUMMER sa...

Hejsan! Välkommen tillbaka till bloggvärlden. Jättefina kransar!!Hoppas allt är bra. Sommaren verkar så långt borta! Ha det så bra. Kram Ingrid

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails