torsdag 26 november 2009

Nu kan jag inte hålla mig längre... ;O)

Hejsan!

Igår åkte jag förbi min kära väninna "Mitt ljuva skafferi´s" hus och då såg jag att hon inte heller kunde hålla sig! Det lyste så vackert i hennes fönster!

Det måste bli advent NU och det är kvickt!!!! Fort hem och rota i jullådorna och dääär låg de.... adventsljusstakarna och de fungerade allihopa! Puh! Upp med dem i fönstren och en stor frid föll över hemmet! ;O) Nu är det bara resten av huset som ska städas och pyntas inför den stundande helgen! Myyys!

Jag har dock ett litet huvudbry som ni kanske kan hjälpa mig med? Jag hittade ÄNTLIGEN den här fina adventsljusstaken från Ikea på en loppis. Den såldes i Ikeas julsortiment för ca 10 år sedan och jag kom på försent att jag ville ha en och då var de slut... men NU finns det en i min ägo! =O) Det jag funderar på är om jag ska ta fram vitfärgen igen eller faktiskt behålla den röd?! Jag tänkte ha den i köket och där blir det en vit och röd jul har jag nyligen bestämt!


Vad tycker ni? Jag kan kanske återkomma i helgen med en bild från hela sammanhanget så att ni lättare kan se vad som passar!
Men nu får det bli någon dags blogguppehåll för imorgon bär det av till Gekås/Ullared! Jag vet inte hur det kommer att gå och om jag kommer hem hel och hållen... men jag är verkligen taggad att ta upp striden med min kundvagn! ;O)
Kramis till er alla och glöm inte tävlingen som pågår i ett par dagar till!

11 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Det är verkligen inte lätt att hålla adventssuget i styr. Själv har jag haft några sena kvällar på jobbet som gjort att jag inte hunnit pynta än.
Ljusstaken från IKEA är jättefin. Jag skulle absolut behållit det röda. Det blir en bättre kontrast mot de vita spröjsarna i fönstret, tycker jag.
Kram

Anonym sa...

Håller med föregående...julen är röd, brukar man ju säga....
F

Susanne sa...

Hej,,en sån har jag oxå min är röd och den får vara det tror jag,,annars är det väldigt lätt att ta fram penseln;)
oj hit nära mig..Jag tror det är rätt lugnt just nu,,klart det e ju fredag men e du tidig tror jag det ska gå bra..Får vi hoppas i alla fall:)
Kram till morgon dagen..

Marina sa...

Här blir det ignet förrän i morgon kväll eller lördag fm. Orken räcker helt enkelt inte till innan.
Jag hade nog behållt ljusstaken röd till det vita fönstret.

Kram!

Lina på Gården sa...

en ska vara röd tycker jag! :D Jääättefin!! :D

Helene sa...

Vad kul! Jag har också en röd men den var vitlaserad från början så jag målade den. Rött är juligt och fint! Ha en bra utflykt till Ullared!
Kram,

Hedera Helix sa...

Vad kul att du hittade den, efter 10 år! Den är fin både som röd och vit, svårt att råda.
Vilken fin blogg du har, hit tittar jag nog in fler gånger!

♥ Carina ♥ sa...

Vilken fin blogg du har. Första gången jag kikar in men jag kommer tillbaka :)
Ha d gott

VvW Design sa...

Jag tycker den är fin som den är. Är själv också en "vit" människa men är det jul så är det jul .... Jag skulle nog inte måla den.
Ha en trevlig dag i Ullared.
KRAM, Ann

Susanne sa...

Hej..Kikar in för att säga att nu har jag en lite utlottning,,vill du vara med? Kram Susanne

NinaH sa...

Fin stake- och gärna kvar i rött... om du frågar mig!;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails