fredag 14 januari 2011

Längtan till våren!

Hej!

Usch, så tomt det blev efter adventsljusstakarna! Jag var bara tvungen att genast sticka iväg och köpa lite våriga blommor! Tulpaner, pärlhyacinter och rosor pryder nu vårt hem och det är sååå underbart! Jag är sådan, så att så fort julen åker ut så måste våren komma in på en gång! ;O) Ett fång med tulpaner är ibland det bästa jag vet!!!

Det är tur att vårlökarna finns och sprider sin fägring så här års. Det finns också två andra saker som gör den här senvintern mer uthärdlig för mig och det är semlor och melodifestivalen! Tur att de finns! I år får jag ju också möjligheten att åka till vårens FORMEX-mässa och DET ska bli hur underbart som helst! Tala om att få möta våren! =)Nu ska jag snart sätta mig och titta på det sista avsnittet i serien "Cranford" som utspelar sig i 1800-talets England. En härlig serie som jag rekommenderar varmt! Tänk att jag får dela "kostymfilmsintresset" med min man! Det är mysigt...

Sköt om er! Kramis!

4 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Härligt med tulpaner, man blir glad av dem.
Ha det gott.
Yvonne

Millan sa...

Hoppas du får det bra på mässan!
Vårblommor piggar alltid upp.

Ha det gott
Kram

NinaH sa...

Ja, tulpaner & andra snittblommor och vårlökar i kruka är "räddningen" nu! Och "Temlor"!;-)
Mässor är ju också härligt "vårtecken"! Ha det så trevligt bland montrarna!
Må den riktiga våren snart vara här!! Vad man längtar!!

Härligt bad i förra inlägget! Så fint ni har det där....också!!;-)

Annnika sa...

Jag tittade runt lite i din blogg och såg några väldigt fina tårtor som du gjort! Måste tipsa om min väninna Lindas blogg om tårtbak. Tänk så fint man kan göra till tårtor!
http://baklinda.blogspot.com

Kanonfin blogg du har!
MVH/Annika

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails