tisdag 13 januari 2009

Några reafynd.

Hej på er! Usch vad det går lång tid nu mellan varven! Förlåt mig... men jag har en gammal, trasig kamera som måste tejpas inför varje fotografering så det blir inte så ofta som jag skulle vilja... men inom en vecka så får jag ut en ny kamera på försäkringen istället för vår nya, som också gick sönder innan jul! SUCK! Dåå blir det riktigt kul att fotografera igen.

Annars har jag haft mycket att stå i de här dagarna. Igår var jag och pratade med min kollega för jag ska börja jobba lite på distans under våren. Det är inte mer än 25% så det är ju inte speciellt mycket... men visst bär det emot något när man är van att vara helledig mamma...men samtidigt ska det bli jättekul och spännande. Jag ska handeleda studenter på en Högskola/Universitet i ämnet "Små barn och matematik".

Igår var jag också ute på stan och hittade några reafynd:

Den här Maileg-tomten har jag tänkt att köpa länge och igår fann jag den för halva priset!!! 159:-... då klapp jag till direkt fastän julen är slut! ;O) De är ju sååå söta och passar perfekt på sonens rum... Sonen döpte den direkt till Magnus! =O)


På Panduro hade de halva priset på en mängd saker och jag hittade de här tre Tilda-burkarna för 49:-. Burkar kan man ju aldrig få för mycket av! Eller??? ;O)

Ville också bara visa er ett par saker som jag fick i julklapp...

Den här söta griffeltavlan...

och denna förstahjälpen-låda... den innehåller nu plåster och lite av varje! Jättefin också!


Idag är det riktigt tråkigt väder här utanför... jättegrått och trist...då är det härligt att köpa lökar! Igår blev det några vita Skilla!

Kram på er!

10 kommentarer:

Marina sa...

Jag gör allt jag kan för att hitta ett jobb. Antingen ett som kan fylla ut det jag har eller ett helt annat men det går inte så bra.
Men visst kan ajg förstå dig som har så små barn att det känns kluvet.
Hoppas du fick mitt svar på mailet du skickade.
Här har jag också satt lökar i en kruka i köket. De var för små för att sättas i kalla Lugnet ännu. Kram!

Lilith sa...

Vad jobbigt med kameran som måste tejaps, och den nya kameran som gick sönder! Verklig otur... Blir säkert kul med en ny kamera! Min förra kamera hade jag inte haft särskilt länge innan den började krångla... Det var garanti kvar som tur var, och sen den kom tillbaka från servicen var allt frid och fröjd. Tills veckan före vår Kroatienresa i somras... Det var droppen, hann ju inte lämna den på service då mera så det blev en ny istället. Krånglande kameror är INTE kul!
Fina fynd du gjort, det gäller att passa på när det är nersatt!

country-dreams sa...

Hej, måste bara börja med att säga att jag avgudar ditt kök, vill ha!!! Mitt kök måste byggas ut innan det ska renoveras så det får tyvärr vänta. Vi håller på att renovera badrum nu och när jag letade på internet fick jag upp att du hade en medaljong våtrumstapet från forbo :) Har själv funderat på samma eller i alla fall liknaden. Är ni nöjda med den eller har ni tröttnat? Drömde också om panel i badrum men sambon vägrar, nu står det ju mellan kakel eller den tapeten... några råd kanske??? Ha en bra dag. Kram.

gittan sa...

Det positiva med att jobba litegrann när man var mammaledig tyckte jag var att man kunde vara hemma lite längre. Dina burkar var jättesöta! Jag letar efter något sådant. Hur pass stora är dom? Lagom för småplock eller kanske som en kakburk? Trasig kanmera är inget skoj, min nya ska lämnas in när jag känner för att köra till stan igen. Ha det gott

Tulipa sa...

Hej!
Idag kom den!
Fantastisk!
Jag är så glad och så kul att ha hittat dig!
Du måste kika in till mig, jag har fotat den!
Tusen tack!!
Kram Mariette

Susanne sa...

Hej..Fina bilder som alltid..Ja nog längtar man till våren..Får jag ställa en "Ny bloggar fråga? Hur får man ramar runt sina kort.Jag har suttit i timmar och letat på nätet..Fattar inte riktigt vad dom skriver.Kan du hjälpa mig? Kram Susanne "Mitt liv i Fare

NinaH sa...

Fina fynd du gjort & fina julklappsgåvor du fått!
Grattis til jobbet också!
Hoppas du sett min sorgeklagan- per mail plus på min blig??:-( Usch. Det är för sorgligt.... Men du vet att jag är superintresserad! Ändå!

Mittljuvaskafferi sa...

vilka söta askar du köpt och tomten är ju helt underbar!
Tänkte vi skulle ses nu kan du nästa vecka?
Jag är bara upptagen den 19 och 22 Januari.
Sen kan jag de andra dagarna!
Vilken tid passar dig bäst?
Mig passar det när som helst.
Vad kul att vi ska träffas!
Ha de bra!
Kram

camilla sa...

Griffeltavlan och plåtburkarna från Panduru var riktigt fina. Har tittat på plåtburkarna där och varit nära att slå till men i en tvåa kan man faktiskt få för många plåtburkar :) Jag har kanske 10 st. Kram Camilla

Annika Christensen sa...

Fint med hyacinter även efter jul.
Hur går det med trädgårdsföreningen?
Ha det gott
Annika

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails