lördag 1 januari 2011

Gott Nytt År!

Hej och Gott Nytt År alla gamla och nya bloggvänner!

Tänk, ett nytt, fräscht år framför oss... som ett helt block av oskrivna blad. =) Idag har jag fyllt den första sidan och året börjar bra med lite förvandling här hemma. Som jag skrev tidigare så behöver det gamla lekrummet här på nedervåningen en liten "make over" för att bli ett kombinerat gästrum-kontor-förvaringsrum. Idag har det städats ur och planerna för fortsättningen är klara, men allt är inte inköpt än. Det känns som att det kommer att bli jättebra och funktionsdugligt utan en massa större investeringar. Skönt! =)

Året som har gått har varit ett lyckligt år! Jag har så mycket att vara tacksam för och jag är tacksam varje dag. Det är så skönt att säga det man vill tacka för, högt för sig själv, som en tackbön. När man summerar en dag, och nu ett helt år, så blir man så rörd av allt fint man har i livet. Underbar familj, släkt och vänner...ett fint hem och ett bra jobb... allt man behöver! =) Dessutom får vi vara friska! Det är en stor nåd... Önskar er alla lycka och hälsa under 2011.Årets nyårslöfte är att åter börja ta hand om mig själv lite mer. De senaste åren med småbarn här hemma har varit fantastiska, men också delvis tuffa. Man kommer allt som oftast sist i prioriteringslistan, som sig bör, men nu känns det som att det är dags att börja putsa lite på det "gamla silvret" igen... kanske finns det lite glans kvar därunder! ;O) Nu får ni inte missförstå mig och tro att jag ska helt plötsligt ska sätta mig främst här i familjen, nej, såklart kommer barnen alltid först.... men jag ska försöka att vårda mig själv lite mer med bättre mat, mer motion och lite nya kläder. Det behövs verkligen! =)

Ha det så bra! Vi ses snart igen!

Jättkram till er alla!

3 kommentarer:

Mittljuvaskafferi sa...

Önskar dig och familjen en god fortsättning på det nya året. Tack för julkortet på de söta barnen.
Kram på dig!
Birgitta

Marina sa...

Jag förstår hur du menar med att man själv kommer lite längre ner "på listan". Det kan jag säga att jag fortfarande gör trots att våra är i mitten av sina tonår. Det är nog en del av mammarejen och ett kvinnligt fenomen. JAg tar mig i kragen då och då, sätter ner foten och bannar mig själv för att jag alltid ser till de andras bästa. Så blir jag bättre på att ta hand om mig själv ett tag men sen faller jag tillbaka lite igen och så håller jag på........Men vi kvinnor/mammor får väl peppa varandra kanske för att prioritera oss själva lite mer.

Önskar dig ett ritkigt bra år och hoppas att vi kan ses några gånger.

Kram!

Karin - Mina Rum sa...

Jag önskar dig ett lika fint 2011 som 2010. Eller kanske till och med ännu bättre!
Att investera i sig själv är ju att indirekt göra en investering i familjen, så det låter klokt. En pigg och glad mamma, är nog också en ännu bättre mamma.
Kram!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails