söndag 26 december 2010

Lite pynt och Vita Gåvor

Gääääsp! Hej på er alla!
Oh, vad seg man är nu... det är skönt på ett sätt men jag känner mig samtidigt så ineffektiv. Jag vill liksom komma igång med något projekt nu, när man äntligen är lite ledig. Uppdragen står på rad och jag vet knappt var jag ska börja.... Lillans rum behöver bli färdigt, liksom gästrummet. J.s gardiner behöver sys och fotografier bör snarast läggas över på den externa hårddisken, det var allt för länge sedan nu. =) Vi får väl se imorgon vad som blir första prioritet. Det bör nog bli gästrummet då vi får övernattande gäster på tisdag! =)


Här ovanför ser ni morgondagens datum i en gammal bok som jag hittade förra året i en second hand-butik. Det är så vacker text i den.

Här under ser ni också min älskade kyrka som jag köpte på Tradera i fjol. Den lille prästen har jag målat själv, men han har ännu inte fått någon församling... det uppdraget får nog ta och hamna på min "att göra-lista". ;O)Här är ett litet stileben med julevangeliet på lappen under. De följande bilderna är fina saker som jag nyss fått av min hemlige vän i swapen Vita Gåvor! Tusen tack för det!


Ha det så bra ikväll! Vi ska på bjudning... det ska bli mysigt!
Kram på er alla!

9 kommentarer:

Susanne sa...

Varma julkramar från Fare..Önskar dig och din familj en god fortsättning..Kram Susanne

The Secret Garden sa...

Ja visst är det härligt med gamla böcker och den vackra texten. Och vilken fin kyrka du fått tag på, lyser så mysigt i den.

Ha det gott!

Sköna o Gröna Ting sa...

God kväll í mysstugan!!!
Ditt bloggnamn gjorde mig nyfiken, hittade hit via någon annans(kommer bannimej inte ihåg vems det var.., ajabaja)blogg.
Här var det trevligt och riktigt bekvämt inne.
En jäkel med kameran är du oxå, fin fina bilder.
Innan jag drar vidare önskar jag dig en skön kväll....
Kram till dig
Marianne

Huset vid ån sa...

Vilka fina bilder du bjuder på, hoppas att du haft en underbar jul!

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

Nyårskramar Therese

Annika sa...

Du har verkligen skapat en blogg som jag gillar skarpt! Fina bilder och lagom mycket om annat. Fantastisk inspiration och det kliar i fingrarna på mig att åka till någon rolig loppisbutik nu i dagarna och fynda lite. Rätt sak på sätt ställe blir perfekt!
Gott nytt år från en ny bloggföljare

Susanne sa...

Tänk snart nytt år och snart har jag bloggat i 2 år och du har varit med sen allra första dagen..Oj vad tiden går..Varma tankar från Fare..Önskar dig och din familj ett fint slut på detta året och ett riktigt Gott Nytt år..Kram Susanne

Cath. sa...

Jag vill önska dig ett riktigt gott nytt år! Jag är ofta här inne och läser och blir inspirerad av din fina fina blogg!
Kramar!

Madicken sa...

Tusen tack alla ni söta! Jag blir så glad för era kommentarer. Ni är alltid välkomna hit, både gamla och nya besökare!

Jättekram!

Karoleen sa...

Hej,
Jag har lånat din bild och lägger upp den på ett inlägg på VG-bloggen. Det kommer finnas med en länk till detta inlägg. Om detta inte är ok, säg till så tar jag bort bilden direkt.
Mvh Karoleen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails