tisdag 21 december 2010

Vinnare i tävlingen om Anna Ö´s berlocker

Hej!

Den här tävlingen fick tyvärr gå lite snabbt för att vinsten skall ha en chans att komma fram före jul så redan nu är vinnarna dragna! =)

Dragningen gick till på följande sätt att ni som valt att vara med i tävlingen fick fysiska "lotter" med ert namn på. Några av er fick tre-, några två- och några en var. Dessa drogs sedan inom varje önskesmycke. Så ni som helst ville ha bulle, faightades om den och ni som ville ha kringlan faightades om den. Ni som inte skrivit vilken vinst ni ville ha, eller kunde tänka er båda, hamnade slumpmässigt under det ena eller andra smycket.

Nu över till vinnarna!

Vinnaren av berlocken "Bulle" blev:


Hjärtero!!!


och vinnaren av berlocken "Kringla" blev:


Maritta!!!


Supergrattis till er båda!
Hör gärna av er direkt till mig med era adresser, så ska jag se om det går att ordna så att ni får smyckena före jul! Annars kommer de ju till er så fort det går.

Till er andra så får jag säga: Tack för att ni var med och bättre lycka nästa gång! För under 2011 blir det fler tävlingar här på bloggen! Hjärtligt välkomna att vara med då!

Kram
Victoria

5 kommentarer:

Maritta sa...

Åh vad roligt! Vilken julklapp, kunde inte bli bättre. Man får ju annars inte så många julklappar nuförtiden. TACK så jättemycket. Har skickat ett mail till dig med min adress.

Ha en riktigt GOD JUL!

Zinkhjärtat ♥ sa...

Stort Grattis till vinnarna!
Stor Julkram Annelie ♥

NinaH sa...

Grattis till vinnarna!
Och God Jul till dig o din familj!!

Home No.1 sa...

God Julekram Annica.

Nicole sa...

Hej! Nicole från Lönsboda här! Vilken härlig blogg du har, jag är väldigt förtjust i shabby chic stilen och blev såå inspiererad! Mamma visade mig reportaget i Allt om Osby och "gick" genast hit:) Vilket underbart hem ni har! Jag studerar men försöker inreda min lilla studentlya så gott det går, både ekonomsikt och praktiskt. Har inte besökt Änglabacken. Än. Ett måste när jag kommer upp till Växjö efter julen:) God jul! Nu har du en ny besökare! Kram/Nicole

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails