onsdag 15 december 2010

Den gamla lådan

Hejsan!

Idag är det äntligen en dag av vila! Min hektiska period på jobbet är nu klart och jag är ledig! =) Men när jag blickar ut över hemmet, så ser jag att det finns en hel del städning att göra... det ska faktiskt bli riktigt skönt att gå runt och "pula" lite här hemma. I eftermiddag ska vi (barnen och jag) hem till en väninna och fika lite. Sedan bär det av hem till mina föräldrar, för barnen ska vara där när jag ska gå på en fotokurs och lära mig mer om min nya, fina, efterlängtade kamera! Det ser jag fram emot! =)I somras hittade jag ju en fin gammal låda i ett uthus och nu har den blivit till ett litet stileben här hemma. Jag älskar gamla saker, silverbestick, spetsar m.m och de blir så fina i den här lådan eller hur?!
Jag avslutar dagens inlägg med en bild från hallen. Där har jag ställt en pyttegran på hallbordet, det är så sött. Ja, nu är det alldeles snart dags för den stora granen att göra entré, men den blir inte lätt att hitta ute på markerna med all den här snön! Det får nog bli en "köpegran" i år i stället.


Ha det så gott, så hörs vi snart igen! Det drar ihop sig till en ny tävling här på bloggen, där ni kan vinna vackra halsbandsberlocker från Anna Örnberg!

Kram Victoria

7 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Vackert med den gamla lådan. Jag blir så avundsjuk på er alla som tar en massa fina bilder, mina blir mest "platta".
Ha det gott Yvonne

IDA sa...

Jättefint med lådan och det är ju en sån enkel grej! Det var också fint att hänga skridskor på väggen! Roliga idéer som förmodligen kommer att kopieras ;)

Kram Ida

Karin - Mina Rum sa...

Vad spännande med en fotokurs. Hoppas att den blir riktigt givande. Det är alltid kul att få lära sig något nytt.
Din låda är jättefin. Skulle önska att jag också kunde hitta något så fint i mina uthus, men där finns bara fula gamla saker.
Kram!

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Hittade hit av en slump! Du har en jättemysig blogg så jag kommer att titta in här igen.
Stor Kram Annelie ♥

Anonym sa...

Efter att ha hittat dig i "Allt om Göinge" hittade jag hit. Helt klart min favoritblogg just nu! Tack för fin inspiration.

Trevlig helg! Annika

Madicken sa...

Zinkhjärtat och anonym: Vad glad jag blir! Det var jätteroligt att höra

Ni andra: Tusen tack för era fina kommentarer!

NinaH sa...

Underbar låda du funnit! Och underbar användning av den!
Grattis också till det fina reportaget i Göinge-tidningen!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails