söndag 19 december 2010

Granen står så grön och grann...

Hej!

I dagarna två har det putsats och fejats här hemma! Sofföverdrag har tvättats, både en och två gånger ( pg a en liten "flickläcka") ;O), damsugaren har gått varm och jag har sprungit maraton i trappan, upp och ned. Det är klart lite jobbigt, men mest kul! Speciellt när man glad får sätta sig ned i den nytvättade soffan med en kopp varmchoklad i handen och bara njuta av allt det fina och juliga. Nu i eftermiddag tog vi in granen och klädde den. Det blev så härligt ljus i rummet! *myyys* Det blev faktiskt ingen "köpegran" i år heller... maken hade haft korpgluggarna öppna redan i september och sett den här granen. Den blev faktiskt inte så dum! Liknar kanske lite en gran tagen ur Pettson och Findus?!.... =)Idag har vi också tittat på underbara gamla julkalendern Sunes jul och den gamla 80-talsfilmen "Trolltyg i tomteskogen". Det är så kul när de gamla filmerna och serierna från barndomen kommer ut på dvd.

Visst är det konstigt att hur man än försöker att planera allt, så blir det alltid i sista sekunden så här före jul! Årets julkort gick på lådan dagen efter "sista julfrimärkesdagen" och paketet till Vita Gåvor-swapen hamnade på posten dagen efter "skickdatum". Jag hoppas dock att dessa ska komma fram i tid till jul i alla fall. Alla paket är heller inte inhandlade, men som tur är så är det ju några dagar kvar! Sådant här får dock inte ta allt för stor plats i tillvaron, utan det måste finnas rum för vila och njutning också, eller hur? Jag ska därför nu ta och sätta mig och läsa en stund framför brasan och försöka att bara njuta! Hoppas att ni också har fått njuta idag!

Glad fjärde advent på er alla! Missa nu inte att imorgon är sista dagen för tävlingen om berlockerna från Anna Ö, här under.

Kramis!

7 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Härligt att det mesta är klart och mysigt med en nytvättad soffa. Passa så inte den "stora flickan" spiller sin choklad i den nu bara.

Kram Teres

Madicken sa...

Teres: Hi hi! Jag tänkte just på det, när jag satt där! Det hade just varit snyggt! =) Din vinst är skickad... hoppas att den kommer fram!

Kram!

Zinkhjärtat ♥ sa...

Vi tog in och klädde granen igår! Det blir så mysigt på en gång:)
Stor Kram Annelie ♥

NinaH sa...

Oj vad du jobbat på! Och fint blir det!
Önskar och tror ni får en fin jul!! (....även om inte allt skulle råka ha hunnits med!;-)....)

IDA sa...

Trolltyg är den bästa julkalendern någonsin, enligt min mening iallafall :)

Kram Ida

Karin sa...

Det är underbart när man kommit så lång att man kan slå sig ner och njuta av härligheten. För det är faktiskt bäst att ta tid till njutningen oxå, snart är det ett år till nästa gång, "ler", hihihi...

Caroline sa...

Underbar gran!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails