fredag 27 augusti 2010

Loppishelg

Hej!

På semestern hann jag inte med så många loppisar som jag hade tänkt mig, men det gör inte så mycket för framför mig ligger en helg med loppis för hela slanten. Imorgon är det Lions loppmarknad i Osby och på söndag är det en loppmarknad i lilla Lönsboda. Man vet aldrig vad man kan hitta för roligt!


Förra helgen var jag på "Filipposdagen" i Osby, med det menas att Filippos second hand som ligger där, hade en dag med olika erbjudanden och allsång. Även den här veckan kan ni fynda på Filippos för halva priset! Jag hittade denna underbara urna för 25:-! Man kan riktigt se hur vacker den blir med t ex. ett blomsterarrangemang i.

Min kompis Nettan och jag åkte också till Broby och besökte butiken Tusen ting där. Men det var i sista momangen då de håller på att flytta in till Kristianstad. Där köpte jag denna söta kanna, men jag fyndade också bägarna och ljushållarna för 70% rabatt!

Idag har vi målat barnens nya lekstuga utvändigt en gång. Det behövs nog några gånger till innan det blir färdigt, sedan är det den roliga insidan kvar!
Ha en fortsatt skön fredagkväll!
Kramis!

3 kommentarer:

Lillemor i Hummelsta sa...

Åååh, urnan för 25:-!!! Vilket fynd! Tappade hakan av avundsjuka. Sån vill jag ha, och bägarna...suck.
Grattis till fynden.

Madicken sa...

Nämen åh, vilket gulligt uttryck Lillemor: Tappade hakan av avudsjuka! Din stackare... hoppas att du får riktig loppislycka nästa gång! Kram!

bakformen sa...

Hejsan, ja det var verkligen ett fynd. Den är så fin.

Hälsningar Pia
bakformen@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails