lördag 14 augusti 2010

Tack söta ni!

Hej!
Idag vill jag först tacka er alla för de söta kommentarer som jag får i inläggen! Ni ska veta att jag blir jätteglad för att ni vill komma hit och titta in till mig! =) I och med tävlingen så har jag också fått många nya, gulliga besökare hit till bloggen, bland annat ni som älskar att baka och har helt UNDERBARA tårtdekorerings-, cupcakes- och bakbloggar! För er som inte visste att den bloggvärlden fanns så kan jag säga att den är mycket populär och jätterolig. Risken är bara att man går upp några kilo bara när man tittar på alla godsakerna! =) Hur klarar ni vikten, ni som bakar? I vilket fall så har jag tänkt att även den här bloggen ska innehålla lite mer bakning framåt hösten. Nu när barnen har blivit lite större är det lättare att få tid till det.

Idag provade jag en ny typ av gardinuppsättning i köket. Jag ville behålla sommarljuset kvar här inne lite till och därför fick gardinerna bli vita ett tag. Jag tycker att det fungerar ganska bra att ha en gardinlängd i varje hörn så här.

Sedan är det ju mitt lite större bekymmer i vardagsrummet. Vi har två vinröda soffor där som verkligen har sett sina bästa dagar. De börjar gå upp i sömmarna i dynorna och små kladdiga barnfingrar har varit precis överallt! ;O) Några nya soffor ska vi inte köpa in förrän barnen har blivit lite större, men då får man ju försöka göra något åt det man har. Här har jag försökt att dölja armstöden med blommigt tyg och sedan har jag lagt ett vitt överkast över. Det blev ganska bra, men det är lätt att det blir stökigt efter en tv-kväll. Kanske har någon av er ett bra förslag på hur jag kan göra?

Ha en skön lördagkväll!

Kram Victoria

4 kommentarer:

Marina sa...

NEj, något tips om era soffor har jag inte mne jag kan berätta att vi idag har köpt ny soffa. Den andra var nästan 18 år gammal. Visserligen i skinn så fläckar var där inte men den var sliten ändå och vi fick inte plats så bra heller.

Håll ut och när barnen är större kan ni hitta en ny.

Kram!

PS. Baka gillar jag och om man rör på sig i förhållande till vad man stoppar i sig så funkar det nog att unna sig kakor då o då.

Kramar!

jenjenwig sa...

Ni har samma kära bekymmer som vi har då - barnen ska bli lite större. Få se hur länge vi tyar innan det blir nytt ändå (-:

Susanne sa...

känner så väl igen mig..Soffproblem varje dag..Men har ju oxå en liten som klänger hoppar och är just bara en glad 6 åring..Så jag väntar tålmodigt tills den dag jag får ha det som jag vill ;)..Massa kramar Susanne

saraconnemara sa...

GUUUD vilken fin blogg du har!!! Hamnade här av en ren slump och lägger den som ett bokmärke.
Ibland hittar man bloggar om sånt man inte tänkt sig och egentligen inte är intresserad av och fastnar ändå och detta var en sån.
Ha en fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails