tisdag 10 augusti 2010

Älskar lavendel!

Hej på er!

Oh, vad kul att så många av er vill vara med och tävla! Känn er varmt välkomna hit, både gamla och nya besökare! =) Missa alltså inte tävlingen i inlägget här under....

I morse blev jag lite full i fniss för jag upptäckte en intressant blogg som heter "Dagens hat"! I den bloggen finns ett inlägg (och flera om Shabby chic) från i mars i år som heter "The return of Shabby chic"! Bloggens ägare verkar tycka att vår lantliga, ombonade, bullmammastil är en anings motbjudande och var nog tvungen att skriva av sig lite den där dagen.... I vilket fall som helst så blev min blogg omnämnd som "lästips", vilket jag ser som mycket smickrande! Då har jag ju åtminstone lyckats så pass bra med min inredning att jag retar gallfeber på de som finner vår stil så hemsk. ;O) Kul va?!


Förövrigt så känner jag nu en liten vemod i luften... sommaren börjar tappa greppet och jobbet börjar på måndag. Inte för att jag tycker illa om mitt jobb, nej, tvärtom! Jag känner bara det lite vemodigt att lämna sommaren bakom mig!

Nu får man börja anpassa sig till filtar, kakelugnsbrasor, tusen ljus och ylletröjan... men det är ju mysigt det också! Jag hade gärna hälsat hösten och julen välkommen genom att åka på Formex i helgen... men det blir med all säkerhet inte av den här gången heller (om det inte sker ett litet mirakel förstås)! ;O)

Nu är det dags för kvällsmat och snart tid för barnen att sova! Vi måste försöka vända tillbaka dygnet något nu innan förskolan börjar på måndag.


Kraaaaaaaaaaaam på er!

6 kommentarer:

Anneli sa...

Nämen vännen, vem älskar inte din stil? SJälv inreder jag inte på detta sätt (som du vet) men jag gillar att följa din blogg ändå! Dessutom vill jag gärna vara med o tävla... får jag det?!!! Kram Anneli

Efter behag sa...

Hejsan

Här är en till som vill vara med och tävla. Jag har länkat från min blogg. Nu ska jag in och titta på allt fint som du har.

Ha de/Ann-Louise

Mittljuvaskafferi sa...

Smaken är som baken .. Delad ;)
Tur att inte alla gilla de som vi gör. Det hade varit tråkigt om alla hem hade haft samma stil;D
Ha de bra vännen!
Kram.

Susanne sa...

Jag var ju bara tvungen att gå in och kika..men tänk att ha en blogg bara för att skriva skit om andra..Suck! en hat blogg,,vad ska det sluta...

Ja nu börjar skolan på onsdag,,blir svårt med tider här oxå vill jag lova efter denna sommar..
Många kramar Susanne

Unsere kleine Farm sa...

I love Lavender! Especial its scent is wonderful! I have plenty of Lavender in my garden. I always dry it and keep it for cold, dark winters as a remembrace of summer!
Eri

Marina sa...

Man får väl ha vilken inrednignsstil man vill tycker jag. Inte behöver jag älska allt som andra har/gör. Nä, den tiden är förbi när jag la energi på att reta mig på andra. Det försöker jag verklligen att låta bli numera!

Jag känner itne alls att det gör något att sommaren går mot slutet (även om vi förhoppningsvis har en del kvar av den!?) eftersom det har varit en sån underbar sommar. Jag känner mig helt tillfreds faktiskt. Det som känns mest vemodigt är att de lediga, fria dagarna är slut för ett tag (börjar också på måndag).

Nu ska vi till stan och fixa kläder till sonen så han slipper gå naken till skolan.

Kram!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails