fredag 20 augusti 2010

Små hösttankar

Hej!

Nu märker man riktigt hur sommaren, med nöd och näppe, försöker att hålla sig kvar. På mornarna är det kyligt och det är svårt att veta vad man ska ha på sig, då det senare på dagen kan bli 20 grader varmt. Idag har varit en sådan dag, men samtidigt är det ljuvligt när sommarvärmen väl når oss. Under eftermiddagen har vi varit på barnkalas igen och njutit av allt roligt och gott. Tack J med familj för en härlig stund tillsammans.

Hemma försöker man hålla kvar sommaren med hjälp av fina blommor. Rosor är alltid vackert, men inte alltid lika lätta att sköta inomhus.


Nu har man också börjat se över barnens regnkläder m.m. Allt som oftast upptäcker man att kläderna är urvuxna och man får köpa nytt. Men jag har faktiskt fyndat lite regnkläder i år. Mest på Tradera, men också i butiker:
Dessa söta stövlarna köpte jag för 99:- på Din sko.


Regnjackan hittade jag på Åhlens för 75:- och den söta baskern köpte jag på Tradera tillsammans med söta, ljuslila regnbyxor från IdaT.

Så här söt blev lilla L.
Kramis!

3 kommentarer:

Marina sa...

Jag tänkte också på det där med vädret idag. SÅ kyligt det var i morse och sen blev det riktigt varm uppåt dagen. Höstkänsla!

Fynda skulle jag också behöva göra till sonen som växt ifrån sitt regn/vindställ men det är inte lika lätt i den åldern. Ett ställ till honom kostar minst 500 oftast uppåt 1000. Det är ju bara sportaffärer som har sådant. Hm...


Kram!

Susanne sa...

Javisst är det läskigt att sommaren redan är slut,,gillar det inte alls..Brr..Ja så söt hon blev..Min Ida växer oxå så det knakar,,massa nytt måste jag köpa denna höst..kram och ha en riktigt go söndag med familjen..Susanne

Caroline sa...

Även om sommaren har varit varm och solig har den varit väldigt kort... om det är så att den redan är slut! Den började sent och tog slut tidigt! Fast i fredags stod det på löpsedeln "Spanienvärmen är på väg tillbaka" så än är inte hoppet helt ute! Men väldigt fina stövlar och gullig basker, närm an fyndar så vill man ju klart att det ska komma till användning så fort som möjligt! Hälsningar Caroline

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails