söndag 8 augusti 2010

En söt butik!

Hej söta ni!

I förrgår blev det inte Malmö, utan jag och syrran for till Lund istället. Det var sååå mysigt! Vi fick riktigt rå om varandra och i lugn och ro ta butik efter butik. Vi fyndade faktiskt några riktigt härliga plagg på rean trots att det är sent på sommarrean.

På senare tid har man lärt sig att titta lite uppåt tvärgatorna till gågatorna och då brukar det ibland glimma till. Och det gjorde det den här gången! En liten vit skylt sa: "Hemma hos Emla" och vi förstod snabbt vilken inriktning butiken hade!

Vi kom in i den här söta lilla butiken som ligger mitt bland gågatorna i Lund, men som sagt, på en tvärgata (Stora Gråbrödersgatan 12). Min söndriga kamera strejkade ju såklart, men goa butiksägaren Emla skickade några foton till mig och här är de nu:Visst är det fint!
Emla har en webshop och en blogg också som ni finner här!
Nu drar det verkligen ihop sig till tävling här på bloggen. Jag hoppas att jag kan lägga ut den ikväll. Det är bara de sista detaljerna som ska på plats! =)
Välkomna tillbaka!
Kram Victoria

4 kommentarer:

Susanne sa...

Vilken underbar affär:) Suck en sån skulle vara kul att ha...En dröm jag har..Kram Susanne o tack för tipset

Karin - Mina Rum sa...

Vilken söt, liten butik. Skrivborden skulle passa utmärkt till min kommande lilla blogghörna. Inte helt gratis skulle jag gissa.
Ser fram emot utlottningen. Kram!

Susanne sa...

Så fint Emla har fått det nu i sommar. Längtar nästan till jag börjar jobba igen så jag kan ta mina lunchpromenader dit : )

Helena S sa...

Vilken jättehärlig affär! Helt och hållet i min smak, dit skulle jag vilja åka!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails