lördag 25 april 2009

Nu är jag ÄNTLIGEN tillbaka!

Hejsan på er alla!

Efter en månads rejäl bloggpaus så är jag nu tillbaka hos er vare sig ni vill eller inte! ;O) Nu är energin på topp igen, kameran lagad och jag riktigt bloggsugen. *mums* Inte vet jag vad som hänt här inne under de senaste veckorna, men om det är något viktigt som jag har missat så får ni gärna uppdatera mig. Det var egentligen inte tänkt att det skulle bli en sådan lång paus för min del men det bara blev så... och det var nog välbehövligt tror jag. En sak är i alla fall säker... jag har saknat ER väldigt mycket!




Våren är nu här ordentligt och hos oss nästan sommarlika temperaturer, underbart. Hela dagen har ängnats åt trädgården som nu mer och mer börjar likna en trädgård. ;O) Dagen började med att vi inhandlade 2 äppelträd, 1 körsbärsträd, 1 plommonträd, 4 syréner, 2 pioner, 2 löjtnandshjärtan och björnbärs- o hallonbuskar. Sedan blev det lite andra blommor som ska pryda krukorna här utanför också.


Maken har varit den flitigaste av oss under dagen, som har grävt ner fruktträden och planterat om några rosor. Jag själv har mest sett till barnen, men har även hunnit skola om mina små pelargon och pumpa-sticklingar som nu hade det lite för trångt om benen i sålådan. ;O)





Gissa om jag är stolt som en tupp när jag har lyckats med det här!!!! Är ju verkligen en nybörjare på området!

I morgon ska jag och tre andra av mina goa Rosenknoppskompisar (trädgårdsföreningen) åka på en spännande tur norröver. Vi har tre härliga stopp på vägen (här varnas känsliga läsare för att inte klara av listan) ;O)

Första stoppet på resan är hos Malin med butik Unik utanför Värnamo, detta är min drömbutik alla kategorier och det är första gången som jag kommer dit! LÄNGTAR!!!!!




Andra stoppet är Östregård antik och loppis utanför Moheda! Ett oerhört härligt ställe för oss som älskar gammalt och slitet! Det är jättestort och billigt! ;O)


Tredje stoppet är en samling av bra ställen kan man säga som ligger i Öhr, lite norr om Växjö. Där hittar ni ett jättecharmigt gammalt lantcafé, en trädgårdsbutik, en presentbutik i shabby-stil och en delikatessaffär. Här ska vi fika och shoppa loss ännu mer om det finns pengar kvar! Läs gärna mina tidigare inlägg om dessa tre fantastiska resemål här och här.


Så imorgon återkommer jag med en härlig summering av en troligtvis fantastisk dag.


Vi ses då!

Jättekramar från mig!
/Victoria

10 kommentarer:

Susanne sa...

Välkommen tillbaka..Jag är den första som skriver ser jag..Ja mycket händer bara på ett par dagar här..Än så länge har jag inte tröttnat men ibland har man mer att skriva om än andra dagar..Men det är roligt att du är tillbaka..Nu har jag en utlottning på gång den vill du inte missa hoppas jag..Kram och ha en härlig dag..

NinaH sa...

Hej och Välkommen tillbaka!
Härliga plantinköp ni gjort!!
Synd jag inte kan följa med på Smålandsturen i morgon. Men, men...
Ha det så kul!!!
Vi ses vid nästa lördags Rosenknopps-begivenhet... hoppas jag?;-)

Millan sa...

Hoppas ni får en toppen dag imorgon!
Kram

Camilla sa...

Vad kul att du är tillbaka i bloggvärlden! Och kul att du lyckats med dina frösådder - grattis ;) Blev rejält avis på er utflykt imorgon, verkar vara väldigt trevliga ställen ni ska besöka! Och vädret hade väl inte kunnat bli bättre heller. Hoppas ni får en härlig dag! Kram Camilla

Synnøve. sa...

Hej igen.
Kul att du är tillbaka igen.
Har saknat dig.
Men ibland behöver man en paus.
Det känner jag med...
Får se vad det blir.
Hoppas eran trip blev bra.
Ska ut i trädgården nu.
Fröpåsar som väntar, en gräsmatta som behöver krattas. Tulpaner som blommar...
Med andra ord. Det är vår.
Ha det gott.
Kram Synne.

Unknown sa...

Älskade vän!!... vilken fin blogg du har!! Vilket kök!!!..helt underbara fönster och inrednng!!

För inte tala om vilka vackra och fina ord om min butik?!! =) Tack sötaste.. för all reklam och vackra lovord!! Hoppas verkligen inte att du blev besviken när du väl kom hit..ti-hi....=)

Hoppas oxå att du fick en underbar dag i Moheda och Öhr..att du njöt, myste och levde loppan!! =)

Det var sååå kul att träffa dig!! Hoppas att vi ses snart igen!!

kramar i massor Malin

Unknown sa...

Hej igen sötaste!!

Såg bilden på dig och dina barn nu..så himlans vackert!! Ser verkligen myspysigt ut!! =)

Tittade även in hos din syster med..helt gudomliga målningar!!!! Verkligen superduktig som du sa...=) Tack för tipset!!

kramkalas Malin

Jessica sa...

Vad roligt att du är tillbaka!
Oj vad mycket blommor och växter ni köpt! Fram med spaden.

Hoppas ni får en trevlig dag med fin shopping!
Kram
Jessica

Solsjö - Under en vind sa...

Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag, alla tre resmål är ju välvärda ett besök! Lite uppvärmning också inför releasen som är i Öhr den 17:e!
Kul att ha dig här igen! Kramar!

Marina sa...

Men det var väl på tiden! Nä, jag skojar bara, men jag har saknat dig.
Hoppas ni haft det bra på turen idag.
Kul att läsa om era trädgårdsbestyr. Träd är ju bra att planera tidigt, de tar ju lite tid på sig att bli stora och bära bra med frukt. Kram!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails