onsdag 29 april 2009

Liten trädgårdsrunda

Ohhh, vad glad man är när man äntligen kan börja lägga ut lite trädgårdsbilder från den egna trädgården här på bloggen. Fram tills nu har vi ju inte haft så mycket trädgård att tala om men nu börjar den ta form och blommorna börjar slå ut! Det är en lycklig Madicken som på kvällarna står och vattnar sina nya plantor.Så här ser jag nu mera ut om dagarna! ;O)


Underbart! Efter bara fyra dagar i jorden så slår vårt nya plommonträd ut sina ljuvliga små knoppar! Fruktträdens blommor är det vackraste jag vet!

Här ser ni lite av våra nya Löjtnandshjärtsplantor.


Lite fusk har vi också haft för oss... vi fick hämta två stora New Dawn-rosor från en annan trädgård och plantera i vår. Hoppas att de fortsatt kommer att trivas hos oss... Det blev så bra när de kom upp för nu ser det ut som om huset har funnits här längre än det har...Det ska börjas i tid! Lilla L är en duktig liten elev i mammas trädgårdsskola. ;O)Nu ikväll var det så här fantastiskt utanför vår dörr... Bokbacken har valborgsfyrverkerier med sina ljuvligt gröna blad.
Det var en liten trädgårdsrunda det... vi får se om det blir mer planterat under helgen!
Kramis!

3 kommentarer:

Syster Yster sa...

Den där bilden utanför ert hus var ju otroligt vacker. Så många fina skuggor.
Ha en trevlig valborg!

Anette

Marina sa...

Det är vackert med fruktträd som blommar.
Kul att det börjar blomma lite hos er nu.
Ha det bra i helgen!

Hwita Villan sa...

Jag oj vad mycket längre ni har kommit därnere! Vårt plommonträd har fått små gröna knoppar, så det dröjer nog innan det slår ut, men det gör ingenting. Det är ju så mycket annat som är pågång! Ha en bra helg!

Kram M

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails