måndag 23 januari 2012

Oj, vilken ära!

Hejsan!
Idag är en underbar dag, som de allra flesta och jag har just tagit en välbehövlig lunchpaus från jobbet. Som så många gånger förr så har jag lovat mig själv att göra de lite rundare delarna på min kropp, lite mindre runda... men visst är det fasligt svårt att komma igång? Mitt mål är att jag den här terminen ska gå på Zumba, två gånger i veckan och sedan försöka trycka in gymmet en gång i veckan... som ni hör så är ambitionerna i alla fall höga... ;O) Idag blev det en varm makrillmacka med smält ost samt tillhörande stekt ägg och tomater. Supergott! Men nyttigt??? Ja, delvis i alla fall. Min familj ska till lite varmare breddgrader framöver, för första gången på snart sju år ( första gången för barnen) och då bör man ju inte se ut som en vit, stor Ipren med bikini, vilket jag kommer att göra om inte denna miraklets förvandling kommer att ske under våren. 
Jag sparkar mig själv i baken....  AJ!

I julas blev jag allt lite häpen då jag fick syn på fönster- och dörrföretaget Ekstrands nya kalender för 2012. Det visade sig att våra fönster var med där, inte bara en gång... utan 4 gånger!!! Det är ju nästan så att man rodnar! Jag vet ju såklart att de varit här och fotograferat till katalogen, men inte att vi skulle hamna i en kalender... Jättekul såklart! Här ser ni bilderna....Ja, det var det hela för idag... nu blir det back to work med en kopp kaffe, innan dess att barnen ska hämtas på förskolan!

Kram på er alla!

9 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Å vad roligt:)
Fina bilder dessutom.

Kram Susanne

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

HEi! Så koselig blogg du har, og gratulerer med å være i kalender! Jeg måtte smile litt om det du skriver om Madicken. Jeg var en av dem som vokste opp med det på tv, og mamma måtte gjemme bort alle paraplyer da Madaicken bestemte seg for å fly fra hustaket og ned;) Veldig koselig blogg du har, flotte bilder! Legger meg til følger. Ha en fin dag!

Karin - Mina Rum sa...

Grattis till kalender-bilderna! Det var inte illa. Hoppas ni har hamnat på några bra månader. ;)

Kram!

Nadja Fridström sa...

Åh vad roligt att för dig =) Tänk vilket fint hem du har eftersom dom ville ha det med i kalendern. Du är så duktig. Zumba brukar jag också hålla på med..det är så roligt..Känns inte ens att man tränar..Kram Nadja

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ja visst är det kul att vi är några tappra som bloggat så länge! På familjeliv började jag nog blogga 2006, tror jag, och flyttade över till blogspot efter bara ca 1-2 månader. I Juni nu när jag tjyvkikar:)
I början hette bloggen fantastiska fyran. Därav www adressen.

Under den här tiden har jag ibland bloggat flera inlägg om dagen, ibland kan det gå veckor mellan inläggen.

Bloggen har gått från att handla om allt mellan himmel och jord, till barn, till allt mellan himmel och jord, till inredning, till som den är idag. Allt mellan himmel och jord;D

Vissa bloggar fastnar man för. Din är en av dem. Men visst hade du ett litet uppehåll?

Kul i alla fall att följa bloggar år efter år. Hur man utvecklas, och barn som låg i magen är plötsligt förskolebarn i 6-års verksamheter:)
Min minste var ju 5 när jag började blogga, och äldste 12. Nu är de snart 11 och 18!!!

Kram Susanne

Ekenäsliv sa...

Oj så fint du har det!! Första gången jag tittar in här:-) Madicken har jag också alltid gillat!
Må gott så kikar jag säkert in igen:-)
Kram Anna

No34 sa...

Nu är jag här igen..*skratt*!!
Jag säger det gärna en gång till:
Dom ska vara glada att de fick använda bilderna från Ert hus i sin kalender!!!
Kram Kate

Hem och Lycka sa...

Men vad kul,ser jättefint ut!

Jaaa, jag startade också 2007, vi var väl ett gäng som hängde på FL och ville testa på. :-)

Kram Mia

Känslan av... sa...

Självklart är ert vackra, vackra hus med i kalendern! Fattas bara annat! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails