onsdag 8 december 2010

Vita gåvor - jul

Hej alla!
Just nu sitter jag på ett hotellrum i Stockholm och skriver mitt inlägg. Jag ska snart springa gatulopp (shopping) i några timmar, det ska bli riktigt kul!



Just nu håller en ny omgång av Vita gåvor på och jag måste meddela min "hemlige vän" vad jag tycker om för julsaker. Jag har tidigare år skrivit en del om vad jag gillar, men jag kan komplettera lite här till dig.
Min jul blir en blandning av franskt, vitt-beige-brun och skandinaviskt vitt med lite rött o grönt. Jag älskar båda stilarna och får ha dem lite på olika ställen i huset. Hur jag än försöker göra julen vit så kommer det alltid någon liten röd detalj som vill hoppa fram. Hur jag än bläddrar i Jeanne D´arc living och försöker få till ett härligt stileben så är det en liten Carl Larsson-gubbe som sitter på min axel och vips ser det ut som ett svenskt gammalt hem igen, med lingonkransar och rödrutiga band. ;O) Jag älskar verkligen julen och har nog adventsljusstakar i varje rum. Jag använder mig också av små granar, blomsterarrangemang, mistlar, kransar, och lite röda detaljer till allt det vita. Jag har nästan inga tomtar, det var några år sedan som de fick ligga kvar i lådan... jag har inte riktigt velat ha dem framme. Däremot är julkrubban, några änglar och figurer från "Maileg" mycket välkomna. Vill min vän ge mig något därifrån så lär jag nog inte bli ledsen. ;O) Jag dras också till kulor i fattigmanssilver och saker i brun plåt eller zink. Jag tycker också om små skyltar där det står God Jul osv.
Jag hoppas att du, med hjälp av bloggens tidigare inlägg, kan se min stil. Lycka till!
Kram Victoria som nu drar på stan! =)

2 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Ljuvlig julbild!

kram

NinaH sa...

Fortsatt trevligt Stockholmsbesök!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails