fredag 1 maj 2009

Cykeltur och Holly Hobbie

Hejsan!
Idag har det varit mys i trädgården mest hela dagen. Jag har kånkat i väg en del fula grenar och maken har idag planterat krusbärsbuskar. När seneftermiddagen var här så tog vi cyklarna och for ut på en liten picknick bland kossor, åkrar och ängar. Ohhh, vad det är vackert nu!


Här ser ni maken och lillan på "vår väg".


Bredvid huset ser det ut så här nu! Underbart med bokskog!


Barnen är verkligen glada när sommaren nästan är här....

Måste bara visa er vad min far hittade åt mig på loppis i förra veckan! Jo, en exakt likadan Holly Hobbie docka som jag hade när jag var liten fast än lite mindre! Jag blev så glad för min stora är troligtvis utom räddning. När jag hittade den för ett tag sedan så var den lite smutsig efter alla år och kära lillasyster hade ritat ögonfransar och bröstvårtor! med tuschpenna på den. Jag bestämde mig då för att slänga in den på en liten försiktig tvätt i tvättmaskinen men det slutade med att den var fläckigare än innan! Materialet som den är stoppad av tål inte vatten och färgar då av sig på det omgivande tyget. Visserligen försvann tuschstrecken... men hon är ingen fager syn längre! Ska se om jag sprättar upp henne, tvättar "skalet" igen och lägger i ny stoppning... då kanske hon överlever ett tag till... men så länge kan jag ju glädjas åt hennes nya fina lillasyster!

Originaldockan ser ni på ett inlägg från min barndom här... ;O)

Kram!

4 kommentarer:

Marina sa...

Hej! En liten picknick är ju aldrig fel. Vi picknickade i trädgården vi.
Ha en bra lördagskväll!

NinaH sa...

Oj! Nu är det sprutt på alla blogar, vill jag lova! Inte minst här hos dig sen kameran kom igång!;-) Härligt!
Jag har har missat så många av dina inlägg (och en hel del andras också!) för jag varit dålig besökare!! Nu tror jag att jag läst ikapp!;-)
Gullig "lillasyster" din far hittat till din egen, åldrade HH-docka!;-)
Och så många gulliga saker er familj lillasyster också fått!
Synd det blivit lite strul med Rosenknopps-aktiviteterna. Men bättre lycka nästa gång!;-)

Susanne sa...

Vilka goa barn..Jätte söta..Ja Bokskog är ljuvligt tycker jag,här är det mest granskog runt mig..Vi har haft jätte härlig vår men jag är rädd det går lite för fort..Och regn i backen skulle verkligen behövas..Ha en bra Måndag..Kram Susanne

Piffa och Puffa sa...

Vad mysigt med en cykeltur och picknick. Tänk vad det enkla kan göra så gott för själen.
Kramar Anette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails