tisdag 12 maj 2009

Grattis Malena och gårdagens födelsedag.

Hej på er!

Först vill jag bara passa på att säga grattis till Malena Ernman som ikväll gick vidare till final! Du gjorde ett fantastiskt nummer! De andra låtarna som gick vidare var faktiskt ovanligt bra i år... kul!


I går var det den dag om året som man blir ett år äldre! Och nu börjar det verkligen kännas konstigt när man funderar på att man faktiskt räknas som medelålders! Att man är närmre 40 än 30! Mor och far brukar ofta säga att man känslomässigt stannar i åldern 25-30 år oavsätt hur gammal man blir och det stämmer nog. Men, man blir ju heller inte äldre än man gör sig! Eller? ;O)

Gissa om jag blev glad i helgen när jag lite i förskott fick ta emot min nya bärbara dator i present! Nu kan jag äntligen sitta när jag vill och var jag vill när jag ska surfa, jobba och blogga!

Under helgen fick jag också några andra presenter... här kommer några av dem! För er som gav mig presenter på min födelsedag så har jag inte hunnit fotografera dem... men tack ändå allihopa!

En söt, vit tunika, en trädgårdsspade, roliga nyckelhuvuden och den hett efterlängtade, nya Tilda-boken!!!! Gissa om jag blev sugen på att sy när jag tittade i den!

Dessa två bilder är fotograferade ifrån boken Tildas Landsted av Tone Finnanger (Panduro)

Här är en närbild på de roliga små nyckelaporna! =O)

Så här såg tårtan ut! Den var verkligen riktigt smarrig och kladdig inuti!

Imorgon blir det utflykt och picknick med barnens sångstund! Det blir säkert jättemysigt!


Kramis!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails