lördag 16 maj 2009

Ni har väl inte missat den nya boken?

Hejsan!

I går och idag har det åter varit långa dagar i trädgården här hemma hos oss. Igår var vi iväg och köpte växter i den lilla byn Oppmanna i närheten av Arkelstorp/Blekinge och idag har de alla kommit i jorden. Det känns lite nervöst att för första gången starta upp en rabatt... det känns som om man har noll koll på hur det kommer att se ut när de växt upp till sin fulla höjd och slår ut sina blommor. Tusen frågor rinner genom huvudet så man vågar knappt plantera dem, men jag har i alla fall gjort ett första försök så vi får se hur det ter sig framöver. Lite nyfiken är jag allt... men rädd för att det har blivit fel och fult!


I morgon bär det iväg ut på ett härligt äventyr tillsammans med min syster yster. Vi har fått den stora äran att vara med på release partyt av Anna Örnbergs och Tommy Duraths nya bok "Inred och dekorera ljus och lantligt" som släpptes igår. Ni har väl inte missat den? Vi ska åka uppåt landet kan jag säga, men var? Det avslöjar jag inte förrän vi kommer hem igen. ;O) Det ska i vilket fall bli hur mysigt som helst och jag vet att det kommer att vara fler bloggare där! SÅÅÅÅ KUL!

Vill ni beställa boken så kan ni bl a göra det från Butik Unik!

Nu ska jag bänka mig framför Eurovision song contest! Något jag hittills aldrig har missat! ;O) Heja Sverige eller Norge! (Fast det finns många fler bra deltagare också!)

Kramis
Victoria

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hej,fick boken i brevlådan i går,hade bokat den på ADLIBRIS.Har lusläst den.är jättefin,kommer bläddra många gånger i den.Ha en trevlig söndag,hoppas det blir lyckat.Kramisar lotta

Marina sa...

Den boken får jag nog ta en titt i.
Norge var bra tycker jag. Får se hur det går....Kram!

Syster Yster sa...

Arkelstorp det ligger väldigt nära min hemstad som är Kristianstad eller rättare sagt så är jag uppvuxen i Åhus.

Kram
Anette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails