onsdag 13 maj 2009

Cupcakes, tårtdekorationer och virkat!

Hejsan!

Idag har jag och barnen varit på utflykt med sångstundsgruppen. Det var fint väder och jättemysigt på alla sätt och vis. Under dagen kom jag i samspråk med en bekant och det visar sig då att hon har utbildat sig inom tårtdekorering etc. och nu gav kurser och homeparties! Gissa om jag blev eld och lågor! Jag har alltid velat kunna göra sådant och nu vet jag en som är jätteduktig och som bara bor några mil bort!!!! SÅ KUL! Jag kommer definitivt snart att gå en kurs för henne. Tänk att jag hade missat det!

Besök gärna hennes hemsida som just nu är under uppbyggnad. Där kommer hon att ha bl a inspirationsbilder och en webshop! Den är verkligen superfin liksom hennes verk!


Fotografi över Annas hemsida


När vi nu är inne på bakelser och annat så kan jag ju visa er de här söta, virkade bakelserna som jag köpte från Virkverkstan för någon månad sedan! De är såååå fina och verklighetstrogna!


Tänk när jag också kan göra så här fina cupcakes!


Men, det kanske jag kan lära mig om en stund.... när Leila bakar startar igen klockan 21.00 på Tv4+. Missa inte det!


Kramis!

4 kommentarer:

StinasLoppis m.m sa...

Oj ja så fina cupcaces skulle ja oxå vilja kunna göra, fina virkade saker du köpt , om du vill så titta gärna in hos mej Ha det gött /Stina

Jessica sa...

Hej vännen,
det var länge sen....
Ville bara titta in och säga hej, ska läsa ikapp hos dig i helgen (lite mycket jobb just nu - saknar mina lediga fredagar :(

Må så gott,
kram
Jessica

Mittljuvaskafferi sa...

Hejsan! Visst ska vi hinna med fika;0) de var jätte söta bakelserna skulle själv vilja göra sådana...
Vi ses Kram Birgitta

NinaH sa...

Häftigt finna en tårtdekoratör i närheten! Grattis!
Så klart att du snart kommer att kunna göra fantastiska konstverk!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails