fredag 28 november 2008

Vinst och loppisfynd!!!!

Nu ikväll när jag satte mig vid datorn så blev jag så överraskad och glad! För första gången här i bloggvärlden så har JAG vunnit!! Det var i Brunkullan med Mosipperötternas tävling om små söta tygmöss. Den randiga är det som ska få flytta hem till oss! Gissa om jag blev överlycklig?!



Ikväll var det också dags för oss att starta julen! Maken kom hem från sin jobbvecka och då satte vi full fart på julmusiken och så tände vi alla adventsljusstakar, stjärnor och så utomhusgranen! För varje sak som tändes så jublade vi tillsammans med vår lille (snart) 3 åring och hans 8 månader gamla lillasyster! Det var sååå mysigt och lille J gick runt och sa att "- Nu har julen kommit!"




Helgens övningar blir annars att försöka få rätt julmyssak på rätt plats! =O)

I dag har jag varit i Osby igen och sprungit runt på de vanliga loppisrundorna som jag brukar ta! Då är det först och främst Filippos och Hyllan jag pratar om... och där kan man verkligen fynda MASSOR nu i dagarna! Förrutom ett par kängor till J, några pussel, ett par hängare som ska målas vita och lite annat smått och gott... så fyndade jag de här sakerna:

En urna som jag ska ha en hyacint i för 10:-, en lampa (Ikea) som ska vara över sängen i
gäst-/lekrummet för 25:-, söta skridskor som jag ska ha som dekoration för 50:-, ett Siahjärta för 10:-, ett ljusfat för 5:- och ljusmanschetter i plåt, gratis av mamma samt ett par vita muggar!



Muggarna heter Hälsingland och är signerade av Lill-Babs! Jag vet inte om de är dyra att köpa nya... men de här var nya och kostade 35:-/st. Jättfina tycker jag!


Skridskorna var också fina då det var ett "snyggt" märke och inte ett klumpigt Jofa elle så!



Jag hade verkligen tur med den här urnan! För någon månad sedan så fyndade jag en exakt likadan i guld som jag ska måla vit! Då har jag ju två fina, vita hyacintkrukor!
Ohhh, vilken bra och rolig dag det här har varit!
Kramis!

8 kommentarer:

Synnøve. sa...

Grattis till vinsten.
De söta små mössen är säkert inte så illa som de riktiga.
Har ett par som bor i väggen....
Låter skumt på kvällarna kan jag säga.

Har inte varit i Tomteland. Men nog ser det mysigt ut.
Hoppas ni kommer dit någon gång med bägge barnen.
De ska väl kanske vara såpass så de förstår och får utbyte av besöket.
Nu ska jag njuta en kopp te och en ostsmörgås. Frukost heter det visst.
Ha nu en strålande fin första advent.
Kram Synne.

Anonym sa...

Vilka söta möss, förstår att du blev glad för vinsten! Har tittat på såna urnor flera gånger i affärer med lantlig stil och gillar dem supermycket men brukar alltid vara så dyra. Besöker väl helt enkelt inte loppisar tillräckligt ofta för att ha turen att hitta några billiga. Men den dagen jag hittar så lär jag slå till :) Lampan du köpt var också riktigt fin förresten. Ha en mysig första advent.
Kram Camilla

Marina sa...

FIna fynd! Här har spelats julmusik och stjärnor har tänts idag. De andra får komma up i morgon, stjärnorna alltså. Kram!

Anonym sa...

Åh, vad julfint du har det hemma nu. Jag har oxå varit på fillipos i veckan. Det gäller att inte ha med för mycket pengar så man inte fyndar för mycket..
Om du vill får du gärna komma på julfika nästa vecka om du kan någon dag..
Kram malin (grannen)
(har tappat bort ditt mobilnr)

Brunkullan sa...

Grattis såklart:)
Och fina fynd!

Skridskorna är nog ett par riktiga konståkningsskridskor av märket Nancy Kerrigan (stavas!?). Du vet hon som fick knäskålen krossad av Tonya Harding innan OS i Lillehammer, och ändå tog OS-silver där:)
Fynd med andra ord! Tror de brukar gå för många hundralappar begagnade;)

Jag hittade ett par jättefina vita skridskor med Susanne skrivet med guldtext på loppis förra året...jag köpte dem aldrig och ångrar mig naturligtvis....Ska nog kika efter dem i år igen;)

Susanne

lottens vita och gröna sa...

grattis till jättesöt vinst! vilka fynd alltså, härlig lite urna och skridskor är ju jättefint ju att ha framme såhär på vintern! ha en underbar första advent! varmkram lotten

NinaH sa...

Man får så bra tips hos dig!;-)
Tack för detta om loppis-fynd-ställen i Osby!
Vilka härliga fynd du gjort där!
Och stort grattis till blogvinsten!

Ingela la la sa...

Grattis till vinsten!

Min dotter 2år och 8mån har sprungit runt hela dagen och sagt att det är julafton... Dom är för söta!

Ha en bra kväll!

Ingela

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails