fredag 7 november 2008

Utmanad av tre!

Oj, på bara ett par dagar så har jag blivit utmanad av tre stycken! Ninas Garden-tankar, Jenny och Malmkakan! Alla vill de att jag ska berätta 7 saker om mig själv!

Regler:
Länka till den som utmanat. Berätta 7 saker om dig själv- alldagliga, knasiga....Avsluta inlägget med att utmana 7 andra och länka till dem!
Men då jag känner att den här utmaningen har simmat sina modiga varv här på webben så ska jag bara utmana syrran ... nu är det hennes tur!

Något om mig själv....
1. I centrum av min värld står min familj! Både min egen underbara make och två små barn samt min "gamla" familj, mor, far och syster! Jag värderar släkt och vänner väldigt högt och försöker att bli bättre och bättre på att vårda dem som står mig riktigt nära och de vänner som jag blivit välsignad med att få dela mitt liv med. Tack för att ni finns!

2. För mig är tron på Gud också en väldigt viktig hörnsten i livet och den gör att jag stark, glad och trygg kan gå genom mina dagar trots att man ibland stöter på svårigheter och prövningar. Jag fann min tro som vuxen och har aldrig ångrat att jag valt att gå den vägen, nu i över tio år! Den bär....!

3. Mina intressen är alla av estetiskt slag! Inredning och pyssel ligger högt bland favoritsysslorna, men tiden är väldigt knapp för det nu när man har små godsaker att ta hand om. När jag växte upp så var det sång, musik och dans som fyllde min vardag, samt att jag älskade att rita! Detta gör jag fortfarande, men i väldigt liten skala! Nu blir det mest symaskinen som åker fram när det ska pysslas! Nyvunna intressen som jag håller på att lära mig mer om är trädgård, snickerier och bakning. Till våren kanske jag startar en trädgårdsblogg också!

4. Nu tror jag att jag ringat in mig själv ganska så bra! Men annat som jag gillar att göra är att ta hand om egna eller andras ungar, sitta vid datorn eller tv´n, resa, äta gott, vara på landet och koppla av eller vara i stan och shoppa!

5. När det gäller resande så har jag besökt de flesta av de västeuropeiska länderna, men även Rumänien, Ungern och Tjeckien. Jag har vid två tillfällen rest runt i U.S.A och varit i Israel två gånger. Jag drömmer om att få åka till fler exotiska länder... men är samtidigt lite rädd för att flyga eller för jordbävningar och attacker av olika slag. Jag får väl bita ihop, annars kommer jag väl ingen mer stanns! ;O)

6. Saker som kanske kan vara intressanta att veta om mig (och som man normalt inte brukar prata om) är.... att jag sjungit solo och dansat för en publik på ca 2 500 personer, att jag sjungit i ett dansband på det glada 90-talet, har en känd mamma (i alla fall hos den äldre generationen), att jag som barn var med i ett barnprogram på radion under några år och har varit skridskoskole- och mullefröken... ja, mer kommer jag inte på just nu! ;O) (Hi hi... där var nog ett och annat som ni blev nyfikna på tror jag)

7. Egenskaper som jag har är att jag är glad, positiv, frammåt, social, teknisk, barnkär, estetisk, trygg och nyfiken men jag är också bekväm och lite lat och min största last är choklad!

Ja, det där var nog det mesta om mig.... det blev ju nästan en anställningsintervju! Ha ha!

6 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hejhej! Kul att läsa din utmaning! Det är ju så roligt att skrapa lite på ytan för att se vilka människorna bakom bloggarna är!

Kram och trevlig helg
Annica

Marina sa...

Det var intressanta saker att läsa om dig. Vem är din mamma då???

Madicken sa...

Ha ha, Marina! Det skulle du bra gärna vilja veta va??? ;O)Jag kan ge dig lite ledtrådar...det kan bli roligare så! 1. hon ingår i en grupp som har ett svenskt, geografiskt område som del av sitt artistnamn! =O) Kan du det då???

Marina sa...

Hm, det första som poppar upp är "Göinge flickorna", kan det vara rätt?

Monica Eriksson sa...

Bästa "Madicken"!
Surfade runt lite på nätet, nu efter stängningsdags, i vår butik. Då visar det sig att du Victoria har en jättefin blogg!!!
Det var länge sedan vi sågs och jag hoppas att allt är bra med dig!
Jag och Maria har ju flyttat vår butik till Storgatan 17 i Ljungby, så du är hjärtligt välkommen att hälsa på oss vid tillfälle! Jag vill också passa på att gratulera till det fina huset. Vet vilket arbete det är att bygga...
Ha det så bra! Monica Eriksson
M & M Living Home Ljungby

Ingela la la sa...

Vilken fin blogg du har!
Roliga svar på utmaningen..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails