tisdag 25 november 2008

Ni har väl inte missat....


... den här tidningen???? Här finns de mest underbara tips och inspiration! Den kommer att komma till användning nu i dagarna när det är dags för adventspyntande här hemma! Men först, måste jag försöka få undan allt stök jag håller på med...
Just nu håller jag på med att rensa bort och ut alla resterande lådor vars innehåll fortfarande är osorterat efter flytten hit till huset i aug. -07! Det är ju inte klokt! De har bara fått stå och stå! Först var hela J´s rum full av dessa kartonger och då var det blivande lekrummet fullt med byggmaterial! Nu är byggmaterialet borta men alla kartonger ditburna i stället!!!! J. fick sitt rum klart i februari i år! NU är det alltså dags att få i ordning i det som ska bli lekrum på nedervåningen! Som tur är så bor mamma här i två dagar och hjälper mig med de små under tiden! Annars hade det ALDRIG gått! Man blir ju ständigt avbruten för att ta hand om barnen som behöver sitt såklart! Men målet är att rummet ska bli tomt imorgon och lekrummet klart under helgen! Imorgon ska också allt advenstsmys upp... men det ska inte tändas något förrän på torsdagkväll när maken kommer hem... men DÅ ska det spelas julmusik och med pompa och ståt ska utegranen tändas och alla ljus här inne lika så! Då kommer jag att myyyyyyysa! ;O)
Kramis på er!

7 kommentarer:

Ett hem på landet sa...

Jo den hade jag faktiskt missat! Tack för tipset!

Visst är det skönt att rensa ut saker. Tyvärr så samlas det ju ofta i lådor och bara blir liggande. Då kan det verkligen vara skönt att få iväg saker man inte längre behöver.
KRAM

Marina sa...

Den har jag missat!!! Hur har det gått till?
Blir till att leta. Inte för att jag vet om jag hinner ta till mig fler tips o idéer i år men.....Julen är en tid då jag gärna gör samma som förra året också. Tradition liksom. MInns en "bonad" som fanns hemma när jag var liten. Ett år hade mamma hängt den på "fel" ställe och det blev nästan ingen jul. Hon fick snällt flytta den till sin ordinarie plats igen.
Men lite nytt blir det så klart också. Kram!

vintage & shabby chic vackra ting i vardagen sa...

Har just tittat in...kommer gärna tillbaka.:0)
Ha en fin dag!

...Tre rum och kök sa...

Hej hej!

Jag ville så gärna ha den, men då var den slut! Synd! Men jag kikar in på lite inspirerande bloggar istället :-)

Må så gott!
L

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Japp! Den har jag! Massa fina hem:) Några har jag sett förr, men inte i julskrud!

Vi har också haft ett kartongrum..men lyckades få iordning det till Tobbe tillslut. Men det tog massor av år!!

Nu har vi rat under trappan....vetegudarna när det kommer bort;)

Susanne

Ingela la la sa...

Vi har bott här lite mer än ett år och jag har oxå ett gäng kartonger kvar.. Dom hade jag nog försökt glömma bort.. ;)

Ingela

NinaH sa...

Kanske man ska kika efter den tidningen också då!..Hm....
Har Allers Julmagasin & Allers Trädgård - båda har fina tips. Dottern köpte Drömhem & Trädgård åt mig att ha på tåget hem från dom i helgen... och jag själv köpte Country Homes & Interiors när jag åkte upp! Många fina tips i dom också! Får jag tipsa om dom?!;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails