torsdag 5 februari 2009

Vita gåvor swapen - tema kök!Jag är med i swapen Vita gåvor och nu under februari är det någon bloggare som är med där som ska köpa en present åt mig! För att underlätta detektivarbetet för alla oss som ska ge oss ut och handla till de andra i swapen så har vi blivit uppmanade att svara på dessa frågor:

1. Vilken färg har du i ditt kök? Väggar, kök och möbler är vita och sedan brukar jag byta vilken färg jag har till : t ex. ljusblått, rosa, limegrönt eller rött.

2. Beskriv ditt kök: Ett gammeldags lantkök med vit pärlspontspanel från golv till tak.

3. Beskriv ditt drömkök: Jag har mitt drömkök!

4. Vad är din favoritaktivitet att göra i köket? Duka eller baka

5. Nämn något du saknar i ditt kök: Förrutom skafferiet som ska byggas i ena hörnan, så är det nya köksstolar för de gamla är så rangliga: Annars behöver jag små lagom, skedar att äta tårta med... gärna i gammeldags stil (silverfärgad, rostfritt) eller fler burkar i lantlig stil till mitt skafferi

6. Bakar du och lagar mat mycket? Laga mat är jag inte duktig på, det får min man oftast göra! Men baka är jätteroligt om jag bara hade haft lite mer tid!

7. Vad tycker du inte om i ditt kök/vad skulle du vilja ändra? Om jag får drömma så skulle jag vilja sätta in ett fönster inomhus mellan köket och lekrummet men det kommer jag aldrig att få lov till... hi hi... man skär ju inte sönder hela fina väggar!!!

8. Vad älskar du med ditt kök? Framför allt den inglasade matdelen med de vackra fönstrena... men även köksön osv.

9. Värsta köksaktivitet? Kan inte komma på något... älskar att vara i mitt kök!

10. Kaffe eller te? Kaffe... men också varm choklad!!!

11. Choklad eller vanilj? I glass eller? I så fall vaniljglass med chokladsås!

12. Laga mat eller äta? ÄTA!!!!

13. Matsal eller köksbord? Vi har ett matsalsbord som köksbord!Här är t ex. jättefina plåtburkar som jag gillar mycket! De här hittade jag i nätbutiken Mollys hus!


Hoppas att du har fått lite hum om mig nu, hemlige vän... Bilder på köket hittar du lite över allt här på bloggen!

Kramis!

8 kommentarer:

NinaH sa...

Låter härligt att redan äga sitt drömkök!;-) Blir lite ite avundsjuk ju! Kul läsa om ditt fina kök.
Du- glasruta mellan kök & barn (lek-)-rum gjordes i de första fina flerfamiljshusen man byggde i vår hemstad på tidigt 1950-tal! Då man fortfarande tog sig tid till bra detalj-tankar.... Men sen blev det visst helt borglömt av alla bostads-designers/arkitekter?!;-)

synne sa...

Godmorgon.
Blir lite avis nu.
Ditt kök är så härligt.
Har lust att förändra mitt med. För lite bänkplats och sånt vet du...
Men så är det.
Jag får njuta av andras kök och drömma mig bort istället.
Kram Synne.

Under en vind sa...

Vad spännande att få se vad du får efter denna beskrivning av ditt fina kök!

Önskar dig en skön helg! Kram!

Himla sa...

Hej där!
Vad roligt det låter.
Hur blir man medlem i den swapen?

Ha en trevlig helg!
/Hanna

gittan sa...

Vilken kul grej - swapen. Visst kan man göra hål i nya fina väggar. Säg till maken att med en sticksåg så blir det enkelt och jättebra! =P Värre är det med gamla tegelväggar...som stå i vägen för mitt drömkök, fast inte så länge till. Ska bli skoj att se vad du får / gittan

Lilith sa...

Vita gåvor låter härligt! Ska bli spännande att se vad du får för gåva sen... :)
Håller med om att det låter härligt att redan ha sitt drömkök! Vill göra om en massa i vårt... Ny köksinredning med mycket mera förvaring och arbetsytor, nytt kakel, nytt golv och i samma veva säkert nya tapeter också när man väl börjat på... Drömma kan man alltid! Det blir väl nytt kakel och lite hyllor till att börja med i alla fall, resten får nog vänta ett tag...
Ha en skön helg! :)

Piffa och Puffa sa...

Jag har hört talas om det där att man köper en present till en bloggare som inte vet av det. Vad spännande.
Kramar Anette

Anita sa...

Hello there!

Yes, congratulations for being No. 100 who leaves a comment on my Valentine's drawing! I so glad it was you! Well, I was just sitting here at my PC, overwhelmed by all the great feedback that I got, 99 comment, I could hardly believe it! And I said to myself: Well, No. 100 should get a special price!!! And then you came!!! ;-))) Well, now I need to make up my mind what your price will be.... But anyway, if you want, you could already email me your address so that I can send your surprise off right away on Monday!

And thanks for sharing your lovely Valentine's idea, too! I wish I could play the piano, too! That would be soooo cute!

Best wishes from Germany, Anita

P.S.: But psssssss, keep this as a secret, the other two winners have not been drawn yet! Just jump up and down for yourself! ;-))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails