torsdag 7 april 2011

En stormig vårdag...

Hej! Idag får man verkligen hålla sig i ordentligt så att man inte blåser bort! På marknaden i morse var det många som fick springa efter både gräddebullsaskar och penséer i stormbyarna. En vän till oss, som var på besök, vittnade om att han höll på att köra rakt in i en stor studsmatta som kom rullandes över vägen!!!! Efter kom en smått panikslagen kvinna som tjoade och viftade! Som tur var hände det inget och studsmattan kunde bäras tillbaka in i trädgården. =) Ja, det gäller verkligen att se sig om sådana här dagar!
Annars känns det som att det är vår i luften. Fåglarna har återvänt och testar så smått stämbanden i trädtopparna ( sååå härligt). Jag har satt några vårblommor, men behöver många fler....


Jag har ju lovat er en bild på våra två nykomlingar på gården! Dessa två stiliga saker är systrar och heter så tjusiga namn som Polly och Dolly!!! Hi hi.... jag fnissar varje gång jag tänker på det! De har nu i alla fall börjat känna sig hemma med sina två nya vänner Medea och Lennon och vi kommer att få njuta av dem från våra fönster här hemma! Härligt!Den här helgen blir äntligen lite lugnare! Visst har jag lite jobb att göra och ett barnkalas att gå på med barnen, men det är ju bara roligt! Funderar också på att gå på konståkningsuppvisning med lilla L. Kanske vill du mamma, sys och lilla Vera följa med?


Ha det så bra!


Kram på er!


5 kommentarer:

Marina sa...

Ja, som det har stormat idag! Det var som att köra en öken med jordstorm när jag körde hem.

Det är härligt med vårplanteringar!

Kram!

Lantligt i smultronbacken sa...

Åhh, vilka fina hästar. Från en som har ridit under hela min hela uppväxt så skulle jag gärna ha hästar utanför fönstret.

Här har det stormat med. På makens jobb har både släpvagnskapell och takboxar blåst sönder. Men snön tinar verkligen fort nu. Härligt

Men stora studsmattor på vägen. Hualigen

Kram Teres

Lina Gardelid sa...

Hej älskade sys!!

Tanken har faktiskt slagit mig.. att vi kunde kommit med Vera till Osby och titta... Dock så ska M åka till Malmö med henne och kolla på Pippi på Is ikväll... så det kanske blir lite mycket konståkning på en helg? Eller inte... :) Jag ska höra med dem.
Jag hade SÅ gärna åkt dit och återuppväckt lite gamla, kära minnen!

KRAM på dig så hörs vi!!

Malin sa...

Vad fina hästar är. Det kan ju vara kul för Medea med lite yngre sällskap med :)
Härligt med vårblommor.
Kram

Essay_writer sa...

beautiful flowers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails