lördag 2 april 2011

Underbar utflykt!

Hej alla söta! Tack för att ni har ett sådant tålamod med mig, när jag bara inte hinner uppdatera min blogg! Det är så ledsamt när det får prioriteras bort, men nu kommer det i alla fall en liten hälsning!
Bild från webshopen Tulipa.nu

I torsdags åkte jag, syrran och två vänninor till Ullared för lite shopping. Men på vägen dit så stannade vi först hos urgulliga Mariette och hennes mamma i butiken Tulipa i Knäred. Där blev det prat och lite mat samt lite shopping. Jag köpte mig själv en födelsedagspresent ifrån gubben (en månad för tidigt)! ;O) Ett gammeldags ur i en läderrem att ha runt halsen. Jag har önskat mig en sådan klocka i nästan 2 år nu, så jag är jätteglad! =) Jag har dock varit duktig och behållt den i sitt paket! Jag ska försöka hålla mig till födelsedagen innan jag öppnar den! =)


För er som inte har varit inne på Mariettes blogg eller hennes nyöppnade webshop måste göra ett besök där! Hon har en såå fin blogg, har många fina saker och tar så oerhört fina bilder tycker jag!


I Ullared hittade jag en hel del fina saker och där var precis lagom med folk. Jag brukar försöka att pricka de perioder som inte är så hysteriska där! =) Annars har det varit skönt med lite högre temperaturer idag. Jag saknar dock solen och den där riktiga vårvärmen, men den kommer nog snart.


Idag har det kommit två nya invånare till gården, inte just till vårt hus, men till svärmors och svärfars hus! Det var två nya hästar som har fått flytta hit. Två härligt stora tjejer som är korsningar mellan nordsvensk och shire. Sååå fina! De hade dock kanske inte de mest passande namnen då de heter Dolly och Polly!!! men ändå... =) Jag fnissade en god stund när jag hörde det.... Nu har vi då fyra hästar här igen och det känns kanon! I höstas hade vi bara den gamle trotjänaren, nordsvensken Lennon kvar då den andra nordsvensken som fanns här hastigt gick och dog. Men i februari så flyttade nordsvensk/travaren Medea hit och nu kom dessa två tjejer! Tänkte att jag kunde lägga ut någon bild på dem imorgon! =)


Nu måste jag dock sova! Natti natti!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Så härligt med djur omkring sig! Vilka fina raser på hästarna!!!

Nu önskar vi sol till värmen oxå, eller hur?!?

Ha en fine söndag!

Karin sa...

Den som väntar på något gott väntar aldrig för...
Det klart att det finns annat att göra än att blogga:)
Även om det är roligt att läsa!

Även förståndigt av dig att (själv) köpa födelsedagspresenten som du ville ha. Det brukar ju bli bäst så,hihihi...
Shoppnig med vänner brukar alltid bli trevligt.

Ha en bra vecka!
Kramar

Essay_writer sa...

Its okay welcome back

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails