lördag 16 april 2011

Ett olivträd

Hej! Idag har det varit en lugn och skön dag. Vi har blivit bjudna på lunch och fått lite barnvakt av kära svärmor. På eftermiddagen blev det lite vårplanteringar och städning så nu känns det som om vi snart kan ta lördagkväll och njuta framför brasan. Vi är nu inne på sista boxen av serien Lark Rise to Candleford och det känns lite tråkigt att bara ha några avsnitt kvar. =( Det är en jättemysig serie som jag varmt rekommenderar!
I går berättade jag ju om att jag köpte ett större olivträd för bara 298:-. Det tyckte jag var billigt! Nu ger det sig bara om jag kan ta hand om det också eller hur det går.... ;O)
Idag har maken och jag också bestämt oss för vilken soffgrupp som vi ska köpa till vardagsrummet. Det var så underbart att bara gå in i en butik och säga DEN! Så var vi båda överens... det trodde jag aldrig skulle hända! Jag minns inte vad den heter, men ni kommer att få ta del av den framöver. Vi ska också måla väggarna så att det stämmer med soffan. Superspännande! I morgon blir det mer städning... det känns gott! Kramis!

1 kommentar:

Jenny sa...

Våren är här och inspirationen kommer tillbaka! Jag tycker du var värd dina plåsterpåsåren inköp i förra inlägget!

Ser fram emot att se er nya soffa med alla fina arrangemang runt omkring!

Ha en fin vecka!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails