onsdag 17 november 2010

Ett litet ljus, i varje hus....

Hej på er!

Igår var jag i Växjö och jobbade. Innan jag for hem så skulle jag ha uträttat några ärenden, men det sket sig så att säga, totalt! Telefonbanken var helt död, liksom de flesta andra funktioner på Swedbank. Oh, tala om att man blir tosig! Som tur var så lindrades min lilla "plåga" av ett besök i den underbara butiken "Änglabacken". Där hade de satt upp julsakerna och jag gick runt och suckade i en halvtimma... jag hittade såklart något som jag verkligen önskade att köpa, men det verkade ju svårt utan ett fungerande kort. Men vi gjorde ett försök och då rasslade det till i apparaten och köpet gick igenom! Jiohoo! Här under syns mitt juliga nyförvärv! =) Jag passade också på att åka till MIO-butiken i stan och där fanns en massa fint! Jag kan verkligen rekommendera er en sväng dit! Bland annat fanns där jättevackra soffor... men de kan jag bara drömma om de närmsta tio åren då här finns alldeles för många kladdiga små fingrar än så länge! ;)

Hemresan var helt ljuvlig. Det var solnedgång och himlen var alldeles orange och turkos, men det som toppade allt var de underbara dimslöjorna över fälten... sååå vackert! Synd att jag inte hade kameran med mig! En liten bit framför mig så sprang det också över tre älgar, en ko med två större kalvar.... vilken pampig syn det var att följa deras färd över en frostig åker! Och tur att jag slapp se dem på nära håll, i vindrutan! ;)
Här ser ni mitt lilla inköp! En vacker ljusbox i zink med tillhörande adventsljus 1-24!
Idag ska barnen och jag hem till min moster och hennes man! Det ska bli jättemysigt!
Nej, nu måste jag jobba en stund! Vi ses!
Kramis!

4 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Åhh så fint med adventsljusen och zinkasken till. En sån ska jag också leta mig.

Kram

IDA sa...

Jag har en likadan!! Fin idé med att ha ljus i den också :)

Kram

Marina sa...

VIlken fin ljuslåda!

Naturen är så mäktig ibland och visst skulle man vilja fånga den på bild men ibland är det bättre att njuta fullt ut av den på riktigt istället för att börja ta fram kameran, ställa in och fota. Då har man nog missat den "riktiga" känslan. Kanske, inte alltid så klart.

Kram!

Luna D Sign sa...

Vad fint ni verkar ha det!!! Kolla gärna in på min blogg, jag har en tävling som pågår till den 13 december.
Kram Malin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails