onsdag 10 november 2010

Oh, min nya kamera!!!

Hej!

Nu finns det inga ursäkter längre! Idag kom vår efterlängtade systemkamera på posten!!! Det är en Nikon D3000 , inte så ny kanske men helt lagom till mig! =) Jag köpte ett teleobjektiv och ett lite mer vidvinkelobjektiv också. Drömmer sedan om ett porträtt/macro -objektiv också, men det här blir alldeles perfekt att börja med! =)

Tyvärr var det lite i mörkaste laget här hemma ikväll, när batteriet var uppladdat, så det blev bara en bild på den nya klockan från Lyckliga Hildur. Imorgon hoppas jag dock kunna ta många fler bilder! *ler med hela ansiktet*


För ca tre veckor sedan hade jag den äran att få besöka en gammal vän, tillika bloggvän! Det var Mariette med den underbara bloggen "Liljor och Tulpaner". Vi träffades för första gången i England på en språkresa för över 20 år sedan och nu har vi hittat varandra i bloggvärlden också. Det var sååå kul att äntligen få chansen att åka till henne och hennes ljuvliga butik Tulipa. Det kändes verkligen inte som att det var över 20 år sedan vi sist möttes, hon var sig lik... så söt och glad! Tack för ett jättemysigt besök vännen!

Bild av Mariette från hennes fina blogg

Vi ses snart igen!

Kramis till er alla!

2 kommentarer:

Synnøve. sa...

Grattis till nya kameran.
Man behöver väl inte köpa det allra senaste heller för att kunna ta bra bilder. Har tre kameror här som är några år och de funkar kanonbra.

Hoppas att allt är bra med dig.
Här har det kommit snö nu, äntligen hihi.

Ha det gott vännen.
Kramen Synnöve.

Marina sa...

Grattis till kameran. Kul!

Har du också varit i England på språkresa? Det var jag också, efter åttan. Hm, tänk om man skulle hitta någon i bloggvärlden??? Någon jag reste med alltså.

Kram!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails