fredag 26 november 2010

Vitt och ljust

Vitt, vitt, vitt...
undrar om jag någon gång kommer att tröttna på den färgen??? Troligtvis lite längre fram i livet... men jag har svårt att tänka mig det inom en överskådlig tid! ;O) Och just nu är det ju extra mycket vitt, om man tittar ut menar jag.... det är så fint, men jag håller mig gärna mest inomhus, jag är lite frusen av mig!

Idag har jag ägnat mig åt ömsom jobb, ömsom städning och ömsom sång. Sången har jag övat för att jag ska sjunga solo på en adventsgudstjänst i grannkommunen på söndag... det ska bli spännande! Min svärmor spelar piano och lägger stämmor och min svärfar spelar gitarr eller bas.... Kul va?! Gubben min brukar också vara med ibland, men den här gången sitter han och lyssnar i bänken med barnen. Övningen gick bra tack och lov!

Nu ikväll sitter jag och jobbar igen (usch, en fredagkväll)... jag tänkte ta mig ett rejält ryck så att jag blir färdig snart (har uppdrag som ska bli klara). Jag har så svårt att slappna av och njuta av underbara advent om jobbet hänger över mig, men jag tror att jag snart är klar! =)

Ikväll har jag också hunnit sätta upp mitt nya, stora, fina väggord i badrummet! Det är ett recept på badsalt från Fridas gård. Det blev faktiskt jättebra, men det får ni se en annan dag!
Till höger ser ni den blommande knoppen av min fina amaryllis som jag fick från min kompis A för ett par veckor sedan. Tyvärr gick stjälken av... men den blommar ymningt ändå tack och lov.
För en stund sedan åt jag en varm lussebulle med mjölk! Mmmmm! Såå gott! Härom dagen fick jag smaka en annan sorts lussebulle hos Birgitta med bloggen "Mitt ljuva skafferi". Hon hade blandat mandelmassa och smör tillsammans och lagt i bullarna.
LJUVLIGT!
Kramis!

1 kommentar:

Jessica sa...

Hej, det ser ljust och mysigt ut! Det är så fint med mycket vitt till det röda!
Känner igen både det där med mycket jobb och ett rörigt hem... Tänker ofta "när jag är klar med det här jobbet ska jag..." hm, jag blir aldrig riktigt klar, suck!

Ha en mysig helg och lycka till med din sång imorgon!
Kram Jessica

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails