torsdag 25 november 2010

Det lilla ljus jag har....

... skiner så vackert ikväll!

Hej på er!

Ikväll är jag trött, men ändå lycklig. Maken och barnen sover redan gott, men jag försöker ta tag i stormen som dragit fram här på nedre plan. Ni ska inte tro att det är något välstädat och ostökigt hem vi har... nej just nu är det rena upp och ned vända världen! Några av er som brukar läsa min blogg har undrat om det aldrig är stökigt hemma hos oss?! Jo, här är en himmelsk röra emellanåt kan jag säga! ;O)

Men man försöker, om man orkar och hinner, men det gör man oftast inte så då faller man platt i soffan framför tv´n istället och sätter på sig skygglappar, likt sådana som hästar ibland har... Man väljer att blunda för diskberget och tvätthögen.... man har lärt sig att vigt kryssa fram mellan leksaker och kaksmulor på golven och skuttar sedan glatt fram till datorn... där det råder en viss avkopplande ordning. Om man vill så kan man titta på sina bloggbilder en stund... för att, om möjligt, kunna njuta av den ordning som man helst skulle vilja kunna applicera på hemmet runt om där man sitter! Går man in på er andras bloggar så undrar man stilla... ser det alltid så där stökfritt ut hemma hos er? Kanske hos vissa.... men troligtvis inte alltid hos er som har småbarn eller har en liten bekväm ådra i sig som jag kanske? Det spanska ordet "Mañana" är ett ganska skönt ord..... =)Det blir "godnatt" istället för städ. ;O)
Jag tar det mañana...
Kram!

4 kommentarer:

Ninnis familjeliv sa...

Jag håller med ibland kan det se ut som en tromb har dragit fram här hemma! Speciellt efter att alla fem barnen och Rickards flickvän har varit hemma en helg. Vår valp älskar gosedjur och brukar gå in och hämta i barnens rum och lämna i hallen och i vardags rummet. Vill också passa på att önska er en riktigt trevlig första advent! Kram Nina

Susanne sa...

Oj så ofta jag har tänkt så när jag kikar på alla fina hem hos bloggare..Välstädat och pyntat i varje hörn allt perfekt..Och jag tänkt,varför kan inte jag...Skönt att du säger det för då vet jag att det är inte mig det är fel på..Kram till en skön fredag..Susanne

Marina sa...

Just nu är här ganska bra ordning om man bortser från tvättbergen av rena kläder i badrummet som E och O "inte ser". Men ofta är här hundhår, posthögar och en del grejer som bara väntar på annan plats. I veckorna är här lite halvstökigt mest hela tiden och sen röjer vi till helgen.

Kram!

Sjabbig men chic sa...

Jag plockar och plockar och plockar och dessutom så tvingar jag min familj att göra det samma. Jag har ju stora barn nu och har jag tur så hör de vad jag säger och har jag ännu mer tur vilket händer ibland så plockar de utan att jag behöver säga något och oj vilken lång mening.:)

Kramis Lisa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails