lördag 13 november 2010

Julfunderingar...

Hej hopp!

Jag kan inte nog uttrycka hur glad jag är för vår kamera! Det är så fint när man får skärpedjup i bilderna! Här under ser ni några bilder som jag tog i förmiddags när solen nästan tittade igenom molnen och gjorde vår värld lite ljusare, ljuvligt!

Det är fortfarande ganska mycket på jobbet, men jag ser änden på tunneln. Snart blir det tid för advents- och julmys. Jag längtar såååå! Maken och barnen var ute och högg trädgårdsgranen idag, men julgranen får vänta ett tag till. ;0) Härom dagen beställde jag förresten en ny julgransmatta från Fridas gård. Den är så söt! Jag får visa den lite senare.

I fönstrena ser det för tråkigt ut med halvtrötta, gamla Mårbacka pelargoner... det är snart dags att lägga dem i vintervila i ett fönster på andra våningen och då blir det plats för adventsljusstakarna! Jag kan knappt bärga mig! Det kliar i fingrarna som bara den när jag tänker på allt julpyssel och julstök som ligger framför oss. Den 21 nov ska vi t ex träffas i Rosenknopparna (trädgårdsföreningen) och göra julkransar, det ska verkligen bli myspysigt!

Vad har ni för tankar om julen? Är ni tokiga i den precis som jag, eller nöjer ni er kanske med några julklappar på julafton?

Ni ska i alla fall få följa med mig i mitt julstök här på bloggen om ni vill! Varmt välkomna tillbaka!

Jättekramen!


5 kommentarer:

Husprojekt Drömhus sa...

oj vad fint!! kram & fortsatt trevlig helg! Tiina

Susanne sa...

Vacker hylla med massa fint..om det varit lite vitt och frostigt ute skulle jag nog få en mer mys känsla..Kram Susanne

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag är väldigt jultokig och har redan börjat smygpynta lite. Har insett att jag inte kommer att honna med annars. Varför stressa när man ska njuta.

Kommer absolut att förlja dina julpyssel.

Kram

jenjenwig sa...

Jultokig, men vi går i funderingar på att starta renovering, så i år blir det nog en stökig jul. Tur att vi ska vara hos faster Sigrid istället http://sigridkarlsson.se

Jag spanar på ditt julpyssel istället tror jag... Kram Jenny

Synnøve. sa...

Snygga bilder säger jag med.

Jag älskar julen. Tyvärr gör inte han jag är gift med det. MEn det brukar som regel lösa sig till bästa i alla fall.

Här regnar det nu så snön försvinner säkert snart.
Ska ut en tur i alla fall.
Ha en skön söndag nu, mend farsdagsfika och allt.
Kram Synnöve.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails