måndag 18 maj 2009

Releaseparty och loppisfynd

Hej mina goa vänner!
I går fick jag och min syster den stora äran att närvara när den nya boken "Inred och dekorera ljust och lantligt" firades! Releasepartyt ägde rum i Öhrs lantcafé, 2 mil norr om Växjö.

Ohh, vad mysigt det var! Vi hälsades välkomna med skumpa och cider för att sedan gå in och ta del av en underbar kakbuffé! I handen fick vi också den splitter nya boken med ett sverigeband knutet runt. Efter ett litet välkomsttal av bokförfattarinnan så fick vi "klippa bandet" på boken och öppna! Vilken ljuvlig bok! Och så tjock den var... närmare 150 sidor!!! Man kan bara inte sluta att titta i den!

Boken beskriver hur du kan tänka när du skapar ett lantligt hem! Det finns massor av inspirationsbilder ifrån duktiga bloggares hem samt många konkreta och handfasta tips på hur du kan göra saker själv! Denna bok får inte missas!!!!

Vårt eget kök finns representerat i boken, bland annat på den här bilden! Och gissa vem som idag äger dessa underbara skapelser av Anna Örnberg? Jo, jag! ;O)




Här ser ni bokens författarinna och fotograf... Anna Örnberg och Tommy Durath! Goare människor får man leta efter! TACK för en härlig och glad stund tillsammans!


Här ser ni en liten del av kakbuffén!


När vi skulle gå hem så fick vi ytterligare presenter! Som om det inte var en gåva nog att vi fick komma dit?! Från bokförlaget Semic samt Anna och Tommy fick vi de här sakerna i en presentpåse: En trädgårdsbok och en receptbok, ljus, tändstickor, en adressbok och dessa ljuvliga schabloner av Anna Ö själv! Gissa om jag blev glad!!!!!

Tidigare på dagen så hann jag och syrran ta en sväng till Östregård antik och loppmarknad igen! Det ligger ju bara ett stenkast från Öhr. Där fyndade jag följande saker:
Två vita linnedukar för 45:- styck, två kökshanddukar för 10:- styck, en skål för 35:- och två glas för 20:- stycket. Den silvriga ställningen till höger är egentligen ett knivställ för små knivar, men jag tyckte att det passar perfekt att hänga mina örhängen på! ;O)




Bredvid lantcaféet så ligger det en trädgårdsbutik och presentshop! Där köpte jag denna underbara kakburk från Green gate! Jag samlar ju burkar till mitt kommande skafferi! ;O)


Tack Lina, Anna och Tommy + ni goa bloggare som var med, för en härlig dag!
Kramis!

10 kommentarer:

Lina sa...

JAg köpte boken av Malin och fick den i brevlådan i fredags. Jag kan inte sluta att bläddra!! Jättefint! Vilken ära att få vara med!!

Susanne sa...

Hej..Så massa fina saker..Böckerna verkar var jätte fina..Jag väntar till mamma kanske köper hon är ju "Bokoman" o jag är en "Burkoman" Tänkte att jag oxå skulle spara till mitt kommande skafferi;) Älskar burkar..Roligt att kika in hos dig..Kram Susanne

Jessica sa...

Vilken mysig kväll ni hade, å vilka fina presenter.
Ska nog ta och beställa den där boken...
Finfin burk du köpte också!

Kram
Jessica

Piffa och Puffa sa...

Vilka fina fynd du har gjort. Vad avundsjuk jag blev då jag läste att du skulle iväg på detta roliga. Så spännande att få vara med och vilka fina presenter ni fick. Den boken ska jag köpa, ser så fantastisk ut. Roligt att det är med hemifrån er. Jag följer din blogg men är dålig på att skriva.
Kramar Anette

NinaH sa...

Jag hade boken på bevakning hos Bokus & fick bevakningsmailet från dom häromdagen att den kommit. Den är nu på väg hit till min brevlåda. Ska bli så spännande!
Waooo! Häftigt delta på realeseparty! Och mysig gåvor!
Men oj vilka fina fynd du gjort på loppis också!!!! Kakburken var jättesöt också!
Ser fram emot knopp-träffen nästa vecka. Men däremellan får vi äntligen tillfälle träffa dotterfamiljen & lillkillen! Ska bli en underbar helg! (Norrut)

Anonym sa...

Hej, jag kikade in och vill lämna ett avtryck innan jag beger mig vidare.
Börjar med att tacka för läsningen jag fann i din blogg...

Fortsätter sedan genom att länka till min blogg...vilket inte alltid uppskattas, men förhoppningsvis känner du att du gjort rätt när du klockar dig vidare genom min länk.

I bloggen skriver jag om kampen i vardagen, minnen jag brottas med efter den där natten...den där natten då han nästan ordagrant tog mitt liv. Ja, hur mer kan jag beskriva det, hur bättre kan jag få någon att förstå?

Bloggen om händer som aldrig slutar kännas, tårar som aldrig slutar rinna och minnen som följer mig dag som natt år efter år. En kamp svår att vinna, men en dag ska jag segra!

Följ mig, hoppas på mig...prenumerationer är mer än välkomna - det uppskattas till tusen och kan göras via bloglovin.

Tack, och välkommen!

http://www.metrobloggen.se/offer

Jag tackar för din tid, din tid till läsning...och önskar dig en fortsatt trevlig kväll/natt!

Anonym sa...

Så många fina saker!Häftigt med boken.
Här mår vi bra och njuter för fyllt av det gröna. Jag ser ju gärna att ni kommer i slutet av juni eller början av juli. Skulle vara jättekul!
Dynan köpte jag förra året på Jysk, på rean. Finns inte kvar vad jag vet. Tyvärr!

Ha det så bra! Kram! /Marina

Unknown sa...

Hej Sötaste du!!

Tack själv!! =)

Jag var helt uppspelt som ett barn på julafton..ti-hi...=)

Håller med om att boken blev otroligt vacker!! Sååååå kul!!Ljuvliga presenter med...=)

Alltid kul att träffa dig och ditt söta och glada ansikte!!!

Hoppas att körningen hem gick bra och att sången framöver kommer att gå *superbt*!!!

Ha en ljuvlig dag!! kramelikram Malin

Vardagens guldkorn sa...

Å så mycket fint ni fick, och gott ;0) Kul att få vara med en sån kväll!
Kram Linda

Helen Haglund sa...

Vilken underbar blogg du har! Är så imponerad av alla som lyckas "komma framåt" med två små busfrön, för den är inte lätt alla gånger -alla fina saker och arrangemang som kan vara svårt att hålla de små fingrarna borta ifrån... Ha en härlig vår och sommar -och tack för all inspiration! Mvh Lilla-eva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails