måndag 21 februari 2011

Ont, det gör ont....

Hej alla!

Förlåt att jag har hållit er på sträckbänken om vad överraskningsdagen bjöd på i lördags, men nu ska ni få veta:


8.40 Samling utanför kusin T och vi åker gemensamt i hans bil till:
9.00 Bollhallen i byn där dagens första tävlingar går av stapeln - Badminton i en timme.
Efter dusch och bil i ett par mil så hamnar vi i en ishall i grannbyn, ska det bli skridskor? Nej...
11.00 blir det curling!!! Oh, så roligt! Jag visste inte ens att det fanns där!!! Curlingstilen borde ju förstås ha filmats... inte så graciöst inte - och svårt att curla lagom hårt in i boet... men KUL!
12.15 Hamburgare och korv i nästa grannsamhälle två mil bort.
12.35 Små simmartävlingar i byns simhall med avslappning i den varma poolen efteråt. Gött!
14.30 Efter ytterligare två mils färd, till det fjärde samhället i trakten, så blev det här en 18 håls minigolfrunda inomhus! Visste inte heller att detta fanns här! =)
ca. 16.30 blev det restaurangbesök- god mat och efterrätt! ;O)
kl. 18.30 var vi tillbaka i byn där vi startade! Vi trodde ju självklart att allt tävlande var över, men tji fick vi efter att ha handlat en del gottis i en affär...
kl. 19.00 körde vi igång en Bowlingmatch dessutom!!!! Puh!
kl. 20.05 var vi tillbaka i T´s lägenhet och kunde utmattade men superglada sätta oss i soffan för att titta på melodifestivalen!


Förstå att vi var slut.... det var mjölksyra i varenda muskel i kroppen! ;O) Men det som egentligen var mest fantastiskt den här dagen var att vi var ensamma på alla ställen vi var på, utom på bowlingen!!!! Det är verkligen fördelen med att bo på landsbygden! Välutrustade lokaler som ibland är, i stort sett, folktomma. I bollhallen var vi helt själva! I ishallen var det, förrutom vi fyra på den lilla banan, en curlinginstruktör samt två pojkar i tioårsåldern på den stora isbanan. I simhallen var vi helt ensamma i den stora 25 metaren, men det var några yngre i den varma småbarnspoolen. På bangolfen inomhus var vi helt ensamma då denna ligger i botten på en skola. Endast en vaktmästare låste upp för oss. På restaurangen var vi också själva... ha ha ha! Vi måste ha kommit precis vid de tidpunkter då det var lungt på alla ställena! Endast på bowlingen var det full fart! =)

Tvärr kom jag sist i den här "pentatlonen", någon måste ju göra det! ;O) Men det var oftast inte många poäng eller sekunder som skiljde oss åt! Betala fick jag göra igår, men det inte med pengar utan med en galen träningsvärk! Ha ha ha!

Tack T för allt du hade planerat så i den minsta detalj! Och tack T, S och L för underbart motstånd och umgänge. Det här får vi göra om! Kram!

Nej, nu är det dags att få de två små i säng...

Ha en härlig vecka tills vi hörs igen!
Kramis!

1 kommentar:

Lantligt i smultronbacken sa...

Oj, vilken härlig dag ni verkar ha haft. Att ni hann med så mycket under en dag och ändå hem till melodifestivalen.

Kram Teres

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails