söndag 27 februari 2011

Vårvintermys

Hejsan!

Usch vad man längtar nu.... tycker inte ni också att det går långsamt? Våren alltså! Letar man riktigt noga här ute så ser man att det finns hopp.... små lökväxter har mödosamt börjat sin klättring. Mina vänner i Kristianstadtrakten kan dock vara lite lyckligare då vintergäck (stavas det så?) och snödroppar, där nere har tittat fram på riktigt. =) Här få vi hålla ut i ytterligare några veckor, men det ska nog gå! Här hemma vankas det snart födelsedagar, både maken och dottern på samma dag, så lite roligt kan vi se fram emot den närmsta tiden. =)

I fredags var jag en sväng i Osby för att gå på de båda större second hand-butikerna som finns där. Jag hittade inte så mycket den här gången, men jag tittade också in en snabbis i butiken Annorlunda rum och där hittade jag den här underbara kronan och den fina "ytterkrukan" av linnetyg som jag nu har satt runt olivträdet. Det är verkligen hur snyggt som helst!
Igår var det ju melodifestivalen och då överraskade jag faktiskt mig själv med att gilla Linda Prichard bäst. Förra gången hon var med så tyckte jag inte alls om den personlighet som hon uppvisade, men den här gången var hon mycket mer ödmjuk och sjöng helt fantastiskt bra! En riktigt bra låt att skicka till Eurovisionfinalen. Den har faktiskt, enligt mig, vinnarpotential där nere. Annars har det varit hyfsade låtar med det här året. Jag vet att många av dem kommer att växa ju mer man hör på dem. Barnen kommer att önska skivan i bilen, det är jag övertygad om! =)

Idag kom kära mor och far över med två gamla "Äpplet - karmstolar" med svarta skinnsitsar, som har ärvts från min gammelfarmor. De är sååå snygga! Frågan är bara var de gör sig bäst här hemma! =)

Nej, nu är det tillbaka till tvätten igen! Vi hörs i veckan!

Kram!

3 kommentarer:

Marina sa...

Jag tycker helt klart det går för sakta nu. Vill ha vår och uteliv!

Kram!

Susanne sa...

Ville bara kika in för att önska en bra dag..kram Susanne

Lilla Brödhult sa...

Fina saker du visar.. Ja nu längtar man efter våren och solen..
Ha en bra vecka, kram Helene

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails