fredag 18 februari 2011

Min prins...

... kommer snart hem från Amsterdam, men vi får inte träffas förrän imorgon kväll. =( Jag ska visserligen göra jätteroliga saker fram tills dess, men jag längtar tills vi får mysa hemma tillsammans med J och L.

Imorgon ska det dock bli riktigt spännande, kusin T ska ta ut mig, syrran och kusin S på något hemligt... vi vet bara att det ska involvera långkalsonger, gympakläder, gympaskor och baddräkt! Verkligen spännande men samtidigt lite läskigt... hoppas inte att det blir en mil i skidspåret och sedan rakt ner i en isvak! ;O) Ha ha! Nej, jag får verkligen hoppas att det blir betydligt mysigare än så och det är jag nästan säker på att det blir! =) Jag får berätta mer imorgon.

Idag har jag storstädat huset! Det tog 4, 5 timme... sååå skönt när det var klart! Tyvärr har jag gått och fått något i mitt ena öga. Jag tror inte att det är skräp, men det både gör ont, är rött och kliar. Hoppas att det är borta imorgon.

Avslutar med mina favoritringar från Anna Örnberg

Ha det så gott så länge!
Jättekram!

5 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Ohhh, när jag läste din förklaring så tänkte jag också på isvaks bad. TÄnk om det är det, jag skulle då inte våga. Hoppas på något pass och sen lite spa kanske.

Kram Teres

Irene sa...

Det låter som en härlig dag! Hälsa till kusin T från kusin Irene!

Marie sa...

Hej, hittade hit från en gemensam bloggerska.......vad trevligt med en överraskning, ska bli spännande att läsa vad det blev, isvaksbad lr inte :)

Önskar dig en fortsatt trevlig helg //Marie

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll!

Vilken mysig blog du har :)
Skönt att få storstädat :)

Det är så skönt efterråt...

Ha en fin söndag kväll!

Kram

Bibbi sa...

Å' nu är vi nyfikna på vad det var för överraskning du fick:-)

Vilka underbara ringar du visar, måste klicka mig viidare för att läsa mer.
Ha det gott och nu har du väl fått hem prinsen så det är extra bra hemma:-)
Sköt om dig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails