fredag 14 maj 2010

Tillbaka igen!

Hej!

Varför är maj, som är den vackraste månaden också den mest hektiska?

Visserligen får jag inte klaga så mycket för den här veckan har mestadels varit helt ledig och framför oss ligger en ledig helg. Dock har vi inte varit hemma så mycket! I måndags åkte jag tillsammans med make, barn, syster,mor och far till min faster utanför Linköping . Det var jättemysigt, jag har inte varit där på fyra år räknade jag ut (dock har vi träffat söta faster lite oftare). Där fick vi sova över i ett av hennes fina små hus på gården.


Dagen efter gick vi upp tidigt för att åka till Kolmården. Solen sken från klarblå himmel och temperaturen låg nog i alla fall uppåt 15 grader. Det var så härligt och inte alls mycket folk! Kanske 500 personer i hela parken! Hela dagen blev jättelyckad och kvällen avslutades i Vildmarkshotellet med mys, lek och bad. Vilken perfekt födelsedag jag fick! Presenterna kommer lite framöver! Det blev pengar så länge... och de ska bland annat läggas på Anna Örnbergs nya, fina bok samt Anette Hjerpes bok som kommer snart:


Åh, jag längtar så! Anette Hjerpe är verkligen min tvillingsjäl när det gäller inredningssmak, men hon är så oerhört begåvad och har troligtvis lite mer egentid än jag som har två små sötnosar att springa efter halva dagarna.... jag kanske kan nå dit lite senare i livet. ;O) Nu ska jag njuta av hennes bok i alla fall och av småbarnsåren här hemma! ;O)

På tal om Kolmården så var det nog 15 år sedan som jag var där senast och inte hade jag då en tanke på alla dessa fantastiska hus som ligger utmed sluttningarna på vägen till djurparken. Ett av dem föll jag alldeles speciellt för och hann precis slänga upp kameran för att föreviga det. Vilket mysigt hus, vilken underbar trädgård och vilken utsikt!!!!


I helgen blir det lite fler inlägg känner jag! Bland annat är det dags för Vita Gåvor igen och då tänkte jag hjälpa min hemlige vän med lite tips angående mig och pyssel! =O)

Ha det så gott så länge!

Kram Victoria

7 kommentarer:

Fruädel sa...

Hola seniorita! Va härligt det låter med kolmården, körde själv förbi där i tisdags och tänkte att man snart måste ta en sväng dit med barnen! Men i sommar är vi lediga i två månader så då ska vi passa på att mysa och ha trevligt! Kram på dig fina du och ha en go helg!/Tess

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Det låter som du har haft det trevligt! :) Själv funderar jag på Borås djurpark till sommaren:) Trevlig helg! Kram Izabell

Synnøve. sa...

Ser man på ja, du har varit i mina hemtrakter. Född i Norrköping för tjyvingen.

Visst är det vackert utmed Bråviken mot Kolmården.
Det är länge sen jag var där jag med.
Börjar bli dax för ett hembesök igen.

Jag blev så glad när jag såg din kommentar.
Ja, marsipantulpanerna var fina. På eftermiddagen var det bara tulpan kvar.
Marsipan hade smält i solen, fniss.
Nu ska ta med mig gubben upp och krypa i säng.
Trötter så det gör det ont i ögonen.
Storkramen Synnöve.

Karin - Mina Rum sa...

Du verkar ha haft en riktigt härlig vecka. Skönt att ha ledigt och kunna gå i lugn och ro på Kolmården.
Instämmer till hundra procent; nu måste värmen komma snart! Allt i trädgården går ju så långsamt när det inte är någon riktig värme.
Ha en fin helg.
Kram!

Stina sa...

Ja det är verkligen fint på Kolmården. Vi var där mycket med ungarna när de var små.:-) Kram Stina

Fröken Machuna sa...

KOlmården går alltid hem. :) Låter som du haft det tippen toppen :)

Kramar

Fröken M

Solsjö - Under en vind sa...

Visst är det en vacker men också intensiv tid nu! Tycker dock att det varit alldeles för kallt, men kanske kan den riktiga värmen snart vara här...Idag har det ju varit en toppendag, det började med regn i morse men nu i em har det varit 20 grader och sol!
Kolmården är fint! Vi var där i somras och kände att det var nu som de stora barnen verkligen hade glädje av det! De läste själva på alla skyltar och var intressede av allt vi såg! När de är mindre är det mycket runtomkring som drar deras uppmärksamhet....kommer ihåg hur sonen mest var intresserad av vattnet än av djuren när vi var på Borås djurpark då han var liten....
Spännande med ert lusthus/kontra växthus bygge....det är inte lätt att tillfredsställa allas önskningar....eftersom ingen av oss vill odla så var valet lätt här hemma...Har bara olivträd och en mårbacka där ute. Vi har suttit där ikväll och ätit tacos, så skönt! Det känns som en fristad att gå ut dit!
Visst längtar man ibland efter egentid när man har massor av projekt man vill göra, men samtidigt känner jag att egentiden innebär att barnen blir större och jag vill inte att tiden då de är små ska gå för fort! Leia fyllde ju 1 år i lördags, inte klokt hur fort hennes första år har gått!
Nu ska jag inta soffan med familjen, wildkids är programmet!

ha det gott, kramar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails